30/3/13

Νέα writter,συνολάκι & διαγωνισμός

Γειά σας,είμαι η Ιφιγένεια (ifigaineiaeffih) και η καινούρια writter.Το θέμα μου θα είναι τα συνολάκια και οι διαγωνισμοί.Επίσης μαζί θα κάνουμε και κάποιες συζητήσεις,οπότε θα χρειάστω τη συμμετοχή σας!
Ξεκινάω με το πρώτο μου συνολάκι:
 Και τον πρώτο μου διαγωνισμό.Θέλω να ντύσετε τις κούκλες σας ή οποιεσδήποτε άλλες,με θέμα την αγαπημένη σας ταινία ή βιβλίο,να βγαλετε φωτογραφία και να τη βάλετε στην παρουσίαση σας ή στο άλμουμ σας γράφοντας ότι είναι για την ifigaineiaeffih.Οι συμμετοχές ισχύουν μέχρι την Τρίτη.Το δώρο θα είναι ένα αφιέρωμα ή συνέντευξη απο τη νικήτρια.Καλή σας επιτυχία!
Για να δηλώσετε συμμετοχή γρέψτε σε σχόλιο οτι παίρνετε μέρος,το όνομά σας στο stardoll και αν θέλετε την ταινία/βιβλίο που διαλέξατε.

Ευχαριστώ πολύ την Χαριτίνη που με δέχτηκε,φιλάκια σε όλους!  

29/3/13

Η επίθεση: Κριτική ταινίας

Γεια σας και πάλι!
Σήμερα θα σας μιλήσω για μια ποιο ασυνήθιστη ταινία που μου άρεσε πολύ!



Πρόκειται για μια πολύ ωραία ταινία,την επίθεση.Η ταινία προβάλει την διαμάχη των παλαιστινίων εναντίον των Ισραηλινών και την σχέση ενός αγαπημένου ζευγαριού που κλονίζεται όταν η γυναίκα γίνεται μαχήτρια στη διαμάχη αυτή.Συγκεκριμένα,ο παλαιστίνιος χειρούργος Αμίν,ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα,πηγαίνει στη τελετή βράβευσης του όπου του απονέμεται το βραβείο καλύτερου γιατρού στη χώρα του.Λίγο πριν σηκωθεί για να παραλάβει το βραβείο δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα του αλλά της λέει πως θα την πάρει αργότερα και κλείνει.Την επόμενη μέρα πάει στη δουλεία του και την ώρα του διαλείμματος,ακούει μια δυνατή έκρηξη και σε λίγη ώρα το νοσοκομείο που δουλεύει γεμίζει τραυματίες.Ο Αμίν μαθαίνει πως συνέβη μια τρομερή βομβιστική επίθεση σε ένα εστιατόριο όπου μεταξύ άλλων υπήρχαν και 11 παιδιά.Ο Αμίν γυρίζει σπίτι ψυχολογικά φορτισμένος νομίζοντας πως η γυναίκα του έχει πάει να δει τους συγγενείς της και πέφτει για ύπνο.Μετά από λίγη ώρα ένας συνάδελφος και φίλος του τον ξυπνάει με το τηλεφώνημα του και του λέει να έρθει στο νοσοκομείο.Ο Αμίν πηγαίνει,και ο φίλος του του εξηγεί ότι ανάμεσα στους τραυματίες βρέθηκε και ένα πτώμα που μοιάζει στη γυναίκα του.Εκείνος την αναγνωρίζει και δεν μπορεί να το πιστέψει.Αναρωτιέται πως η γυναίκα του βρέθηκε εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή αφού την είδε να μπαίνει στο λεωφορείο για να επισκεφτεί τους συγγενείς της.Μετά από έρευνες της αστυνομίας αποδεικνύεται ότι η γυναίκα του Αμίν ζώθηκε με εκρηκτικά,ανατίναξε ένα εστιατόριο όπου και αυτοκτόνησε.Μετά από αυτή την είδηση,ο Αμίν προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει τι στα αλήθεια συνέβη στην επίθεση,έτσι πηγαίνει στην αδερφή του στη Ναπλούς όπου και έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν πριν ανατινάξει το εστιατόριο.Μετά από επίμονη έρευνα βρίσκει ένα dvd όπου δείχνει τι συνέβη λίγο πριν γίνει η επίθεση.Εκεί βλέπει την γυναίκα του που προετοιμαζόταν για αυτό που θα έκανε,όταν ακριβώς δέχτηκε και το τηλεφώνημα της την ώρα της βράβευσης του.
Η ταινία χάνει βαθμούς από τη σκηνοθεσία που ήταν μέτρια,ενώ αν δεν είχε αυτή τη σκηνοθετική νωχελικότητα,θα ήταν ένα πραγματικό αριστούργημα!
Είναι για σινεφίλ ανθρώπους,γιατί αν είσαι συνηθισμένος στα αμερικάνικα κλισέ η ταινία θα σου φανεί αδιάφορη,κάτι που πραγματικά δεν είναι!

3,5/5 της βάζω μόνο για την κακή σκηνοθεσία.

Φιλάκια πολλά ♥


Taylor Momsen

Η Taylor Momsen είναι μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός.Ίσως πολλοί από εσάς να την ξέρετε εάν βέβαια βλέπατε το Gossip Girl ήταν η Jenny.Είναι μόλις 19 ετών και φέτος θα κλείσει τα 20 στις 26 Ιουλίου.Είναι τόσο μικρή μα στα 14 της τραγούδισε για πρώτη φορά σε Οίκο Μόδας.Φανταστικο;
Ίσως έχεις ακουστά το συγκρότημα "The pretty Reckless'' είναι η τραγουδίστριά τους.Τα τραγούδια τους είναι συνήθως:'' Alternative rock, hard rock, post-grunge''
Τα  μέλη του συγκροτήματος είναι:

Taylor Momsen
Ben Phillips
Mark Damon
Jamie Perkins

Μπορώ να ομολογίσω πως έχει εκπληκτική φωνή!!!Επίσης,θέλω να ελπίζω πως δεν θα καταλήξει όπως όλους του άλλους στα ναρκωτικά!!

Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια τους:http://www.youtube.com/watch?v=txBfhpm1jI0

Κανονικά η Taylor



Ευχαριστω,πάρα πολύ
Πολλά φιλιά, Ελισάβετ ☺

Επιστροφή

Γεια σας! Πριν ξεκινήσω με το θέμα θέλω να παρακαλέσω τους writer να γράφουν. Είναι γελοίο να μου λένε πριν δύο μέρες θα γράψω αύριο και να έχουν περάσει μέρες και τίποτα.
Σήμερα θέλω να μιλήσω για το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη που προβλήθηκε την τρίτη.
O Αντώνης Κανάκης λοιπόν δέχτηκε να πάει στη Siera leone της Αφρικής για το πρόγραμμα "Immersion" της action aid,σε ελεύθερη μετάφραση βουτιά σε άλλη πραγματικότητα.Σε αυτό το πρόγραμμα καλλιτέχνες, αθλητές, παρουσιαστές και πολλά άλλα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, ταξιδεύουν σε τριτοκοσμικές χώρες, εκπροσωπώντας την action aid.Εκεί παρουσιάζουν τα προβλήματα και τις συνθήκες διαβίωσης της κάθε χώρας.
Στο περιοδικό TV έθνος ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για την εμπειρία του και δήλωσε :
"Μάθημα ζωής, που επιθυμώ να το μοιραστώ με όσους περισσότερους μπορώ. Δουλέψαμε με πολλή αγάπη και θεωρώ ότι βγήκε ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό αποτέλεσμα" δήλωσε ο Αντώνης για το ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει, ενώ πρόσθεσε: "Θα μπορούσαμε να δείξουμε τις πιο ακραίες περιπτώσεις θανάτων από σοβαρές ασθένειες, αλλά προτιμήσαμε να επικεντρωθούμε στη μέση καθημερινότητα των ανθρώπων εκεί".

Φιλάκια πολλά♥
Χαριτίνη

26/3/13

Δεν υπάρχει τίτλος =P

Γεια σας! Συγγνώμη που δεν έγραφα αυτές τις μέρες.. Σήμερα θα σας δείξω δύο σκηνικά που μου άρεσαν πολύ. Πρώτα πρώτα όμως, θα ήθελα να σχολιάσω λίγο τα σκηνικά που είναι στην πεντάδα.. Κατά τη γνώμη μου, κανένα από αυτά τα 5 δεν άξιζε την πεντάδα.. Δεν έγιναν με κόπο - κι αυτό φαίνεται - και επίσης δεν είναι και πολύ όμορφα.
Το πρώτο σκηνικό που θα ήθελα να σας παρουσιάσω είναι από μια προηγούμενη νικήτρια σκηνικού με όνομα barbiemattel2. Τίτλος του σκηνικού είναι Mario-55please:
Το δεύτερο σκηνικό είναι από την διάσημη teryValentine, μια επίσης προηγούμενη νικήτρια σκηνικού. Το σκηνικό έχει τίτλο Diamonds belonging to women :
Πιστεύω πως είναι και τα δύο καταπληκτικά σκηνικά, και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ένα όχι και τόσο ωραίο σχόλιο στο guestbook του δεύτερου σκηνικού:
Κάποιος - δεν θέλω να δώσω στοιχεία - έγραψε στο σκηνικό της teryValentine αυτό το σχόλιο που σημαίνει ``κρυμμένες διαφημίσεις΄΄. Εννοεί ότι με αυτό το σκηνικό η teryValentine διαφημίζει το είδος αρωμάτων CHLOE. Δεν νομίζω να το έκανε αυτό.. το πιο πιθανό είναι να της αρέσει αυτή η μάρκα ή απλά να έκανε αυτό το σκηνικό =D
Αυτά... ελπίζω περνάτε καλά αν και φτάνουν μέρες πείνας =/ 

ΦΙΛΑΚΙΑ

Lana Del Rey

                                                                   LANA DEL REY




H Lana Del Rey είναι αμερικανίδα τραγουδίστρια , ηθοποιός, μοντέλο και συνθέτρια. Γεννήθηκε στις  21 Ιουνίου 1986, με το πραγματικό της όνομα Elizabeth Grant. Κέρδισε την  προσοχή  του κόσμου το 2011 με το τραγούδι της ''Video Games'', το οποίο είναι σήμερα περίπου 38 εκατομμύρια και 500 χιλιάδες περίπου.Η Lana ξεκίνησε να τραγουδάει σε κλαμπ σε ηλικία μόλις 18 ετών.Ύστερα υπόγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρία  5 Poinds Records σε ηλικία 20 ετών, με την οποια κυκλοφόρησε το πρώτο της αλμπουμ με τίτλο :''Lana Del ray a.k.a.Lizzy Grant.Όμως τον Απρίλιο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με την ''Stranger Records'' στην οποια κυκλοφόρησε και το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ''Video Games''.Αυτό ήταν άλλωστε και η αρχή της καριέρας της...!
Το στυλ στα τραγούδια της είναι: Alternative, chamber pop, hip hop και indie pop.
Επέλεξε το όνομα αυτό καθώς υποστήριζε το παλιό στυλ του Holywood.
Mερικά απο τα τραγούδια της είναι:

Born to die.
Blue Jeans
Carmen
Video Games
Summertime Sadness
Ride
National Anthem
Dark Paradise.

Είναι μία υπέροχη τραγουδίστρια!!


Τα λέμε στο επόμενο άρθρο μου,
                          Ελισάβετ

25/3/13

Sorry :$

Έχοντας αυτό το blog ανέλαβα κάποιες ευθύνες.Τώρα που δεν τις τήρησα αυτό είχε επιπτώσεις στο blog.Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτούς που εξακολουθούν μετά από χρόνια,και τεράστια λάθη που έχω κάνει να υποστηρίζουν το blog και εμένα.Επίσης παρακαλώ τους writers να γράφουν στο blog ανεξάρτητα από την απουσία μου,αλλιώς χαλάει η ροή των αναρτήσεων και γινόμαστε μπάχαλο.
Αύριο θα ξεκινήσω να ξανακάνω αναρτήσεις όταν θα καταφέρω να πάρω τον υπολογιστή μου πίσω γιατί αυτή τη στιγμή γράφω από το iPhone μου ;*

Καλό απόγευμα!  

22/3/13

Kurt Cobain

Γειά σας! Τι κάνετε; Σήμερα θα μιλήσουμε για έναν υπέροχο τραγουδιστή τον Kurt Cobain που ήταν τραγουδιστής των Nirvana (συγκρότημα είναι όχι το παγωτό)!

Ο αγαπημένος μας Kurt γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1967 με αληθινό όνομα το Kurt Donald Cobein (δεν είναι πολύ διαφορετικό).
Δυστυχώς όμως πέθανε μόλις 27 ετών στο Σιάτλ της Αμερικής (5 Απριλίου) καταλαβαίνεται ότι όπως σχεδό όλοι οι τραγουδιστές και ηθοποιοί πέθανε απο εθισμό στα ναρκωτικά.

Σχημάτισε το συγκρότημα το 1987 μαζί με τον Krist Novoselic και τα επόμενα 2 χρόνια συνδέθηκε με την ανερχόμενη σκηνή του grunge στο Σιάτλ.

Το 1991, το τραγούδι Smells Like Teen Spirit από τον δίσκο Nevermind θεωρείται ότι είχε καταλυτική επίδραση στην απομάκρυνση της ροκ μουσικής από τα κυρίαρχα είδη της δεκαετίας του 1980 και στην ανάδειξη του grunge και της εναλλακτικής ροκ σκηνής. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτήρισαν το τραγούδι «ύμνo» μιας ολόκληρης γενιάς  και ο ίδιος ο Κομπέιν θεωρήθηκε εκπρόσωπος της αποκαλούμενης Generation X. Το 1993, ο εκδότης του περιοδικού Rolling Stone, David Fricke, χαρακτήρισε τον Κομπέιν «Τζον Λένον» του grunge.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Κομπέιν αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες. Βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Σιάτλ, στις 8 Απριλίου 1994. Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί εικασίες ότι ο θάνατος του Κομπέιν ήταν δολοφονία. Ο Κομπέιν είχε παντρευτεί στις 24 Φεβρουαρίου 1992 την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Λαβ, αρχηγό του συγκροτήματος Hole, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Φράνσις Μπιν. Κρίμα ήταν πολύ νέος!!


Εμείς θα συνεχίσουμε να σε αγαπάμε Kurt ακόμη κι ας μην υπάρχεις πια!!♥♥♥ RESPECT!






Πολλά φιλιά τα λέμε στο επόμενο άρθρο μου,
                  Ελισάβετ!

21/3/13

Hip-Hop

Γειά σας!Τι κάνετε; Άλλο ένα τετραήμερο έρχεται!!! Επιτέλους!!!


Το Χιπ χοπ (Hip-Hop) δεν είναι ένας είδος μουσικής ή ένα είδος χορού, αλλά μία κουλτούρα που αποτελείται από 4 στοιχεία:
  1. Ραπ (Ο στίχος)
  2. Μπρέικ Ντανς(O χορός)
  3. Djing(Η μουσική)
  4. Γκραφίτι(Η εικόνα)
Το ξέρατε αυτό;;

Το Χιπ χοπ αναπτύχθηκε σε υποβαθμισμένες περιοχές των ΗΠΑ, όπως το Μπρονξ στη Νεά Υόρκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπου υπήρχε μεγάλη ανεργία και φτώχεια. Τα 4 στοιχεία δεν αναπτύχθηκαν την ίδια χρονική στιγμή αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι ρίζες του ανάγονται στην δεκαετία του '70, όταν άρχισαν τα πρώτα δειλά δειλά βήματα.

Η πρώτη φορά που αυχρησιμοποιήθηκε γραπτά ήταν στην εφημερίδα "The Village Voice" από τον Steven Hager.

Τι μαθαίνει ο κόσμος απο σιτε και άλλα!!








Πολλά φιλιά,
     Ελισάβετ!

Hot Buys (20/4-26/4)

Γεια σας!!! Σήμερα έχουν βγει νέα Hot Buys που θυμίζουν ανοιξιάτικη απόδραση!!! Όλα είναι σε αποχρώσεις του ροζ. 
Ας τα δούμε στις φοτό παρακάτω...........

Η εικόνα στο starplaza:
  





















Τώρα τα είδη με τις τιμές τους αναλυτικότερα:


1. Mία ροζ καρέ περούκα.
2. Ένα φόρεμα σε χρώματα ροζ, τιρκουάζ και άσπρο.
3. Ένα χρυσό καπέλο μαζί με φούξια και μαύρη κορδέλα.
4. Ένα χρυσό τσαντάκι ώμου.
5. Ένα ζευγάρι ροζ και άσπρες μπότες.


Συνδιασμοί με το καθένα (όχι με άλλο ΗΒ)]


1.                  2.                       3.



4.                                                                    5.








Aυτά από μένα !




Sasa3angel

19/3/13

R&B

Γειά σας.Ελπίζω να είστε όλοι πολλοί καλά μετά απο ξεκούραση.Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα εκπληκτικό είδος μουσικής το R&B.

Πάντα αναρωτιώμουνα απο που βγαίνει το R&B και τελικά έμαθα ότι σημαίνει Rythm and Blues.
Eίναι ένα δημοφιλές είδος αφροαμερικάνικης μουσικής που ανάγεται στη δεκαετία του 1940. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τις δισκογραφικές εταιρίες για να περιγράψει ηχογραφήσεις που απευθύνονταν στο αστικό αφροαμερικανικό αγοραστικό κοινό. Το 1930 αντικατέστησε τον ρατσιτσικό Όρο 'Race Music'. Η πιο γνωστή R&B ερμηνευτής είναι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια(και ηθοποιός) Μπιγιονσέ.Ενα παράδειγμα R&B τραγουδιού είναι το 'Tutti Frutti' του Έλβις Πρεσλεϊ. Η λευκή παραλλαγή αυτού του είδους μουσικής είναι το ροκ ν ρολλ.

Περιελάμβανε το χορευτικό στυλ του Μέμφις και του Σικάγου, καθώς και το μπλουζ της Δυτικής Ακτής, επηρεασμένο από την τζαζ. Το 1940 από την ανάγκη για διασκέδαση προέκυψε το χορευτικό R&B, που έχει το χορευτικό στυλ του σουίνγκ και το ρυθμό του Boogie Woogie. Ξεχωρίζουν οι τραγουδιστές, ενώ η ορχήστρα αποτελείται από πνευστά, κυρίως σαξόφωνο.



Πολλά φιλιά,
    Ελισάβετ♥

16/3/13

Παραμονή Καρναβαλιού =D

Γεια σας! Παιδιά, στην προηγούμενή μου ανάρτηση έβαλα λάθος ημερομηνίες και συγγνώμη γι'αυτό =/ Λοιπόν... Εγώ σταμάτησα να γράφω για τα NCG CG της μέρας και θα γράφω μόνο για τα σκηνικά. Δεν έχω χρόνο να γράφω καθημερινά, δυστυχώς. Να ένα σκηνικό από μένα, μιας και είναι παραμονή διασκέδασης και χαράς, παραμονή καρναβαλιού =]

Ελπίζω να σας αρέσει, γιατί μου πήρε ώρα να το φτιάξω =P
Σας εύχομαι να περάσετε τέλεια αυτό το τριήμερο και να βρήκατε τι να φορέσετε, κι όχι όπως την κοπελίτσα πιο πάνω που ακόμα ψάχνει τι να ντυθεί =D

ΦΙΛΑΚΙΑ ♥

15/3/13

Hot Buys

Γεια σας!!! Σήμερα έχουν βγει νέα Hot Buys που θυμίζουν φωτογράφιση ομορφιάς. Όλα είναι σε αποχρώσεις του μπλε. Μου αρέσουν αφάνταστα.
Ας τα δούμε στις φοτό παρακάτω...........

Η εικόνα στο starplaza:
  


Τώρα τα είδη με τις τιμές τους αναλυτικότερα:


1.Ένα μπλε φόρεμα με άσπρες πινελιές.
2. Ένα μπλε-σκούρο ζευγάρι sporty παπούτσια με μικρές λεπτομέριες μαύρων φτερών.
3. Ένα σχησμένο τζιν παντελόνι με άσπρες κουκίδες.
4. Μία σκουρομπλέ μπλούζα με γαλάζιες πινελιές.
5. Ένα ζευγάρι μπλε παπούτσια με τακούνι.




Συνδιασμοί με το καθένα (όχι με άλλο ΗΒ)
                                       

1.                    2.                    3.                                             
                           4.               5.           




 Αυτά από εμένα! Καλό Σαββατοκύριακο!☺☻☺



Ac/Dc

Γειά σας, συγνώμη που δεν έγραψα χθες,είχα πολύ σημαντικές δουλειές.Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα υπέροχο συγκρότημα τους Ac/Dc.
Οι Ac/Dc είναι ένα Hard Rock ,Rock n Roll , Blues Rock και Heavy Metal Συγρότημα της αγαπημένης μου Αυστραλίας.Ιδρύθηκαν το 1973 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας από τους Σκωτσέζικης καταγωγής αδερφούς Angus και Malcolm Young. Θεωρούνται από τους πρωτοπόρους της hard rock μουσικής μαζί με τους Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Thin Lizzy και άλλους.
Από το πρώτο τους άλμπουμ το High Voltage το 1975, η πορεία τους στον χώρο της hard rock μουσικής είναι ανοδική με αποκορύφωμα το άλμπουμ Back in Black το 1980. Έκτοτε είχαν αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Επανήλθαν στα top το 1990 με το άλμπουμ The Razors Edge.
Η Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου στο Όσλο και τελείωσε στις 30 Ιουνίου στην Γλασκόβη .Μετά επέστρεψαν στις Η.Π.Α για άλλες 15 συναυλίες ενώ το 2010 τους βρίσκει να επιστρέφουν στην Αυστραλία όπου έδωσαν και εκεί 11 συναυλίες. Μάλιστα έχουν κάνει ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων με 500.000 να εξαφανίζονται μέσα σε 15 λεπτά!

Τα εισιτήρια στις περισσότερες πόλεις της περιοδείας τους ήταν sold out.

Οι AC/DC στις 28 Μαΐου 2009 βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά στην Ελλάδα. Η συναυλία τους έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο - "Σπύρος Λούης" του Αμαρουσίου. Τα εισιτήρια είχαν βγει στην κυκλοφορία στις 3 Φεβρουαρίου.
Τα μέλη τους σήμερα είναι τα εξής:
Angus Young
Malcolm Young
Brian Johnson
Phil Rudd
Cliff Williams.

Καλό σας Τριήμερο!!!
Εύχομαι να περάσετε ΠΑΡΑ πολύ ωραία!!! Τα λέμε,
Ελισάβετ.
 

14/3/13

Νέα Writter

Γεια σας! Είμαι νέα writter και θα γράφω για τα HotBuys της εβδομάδας. Στο stardoll θα με βρείτε ως Sasa3angel.




  To graphic μου :    



Tα λέμε σύντομααα


13/3/13

Συνέντευξη με την kellyland345

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα η kellyland345 μου έδωσε αυτή την συνέντευξη που θα δείτε παρακάτω   και ελπίζω να σας αρέσει.

Οι ερωτήσεις μου και οι απαντήσεις της =]
1) Πες μας λίγα πράγματα για εσένα. 
Λοιπόν ονομάζομαι Κέλλυ,είμαι σχεδόν 16 χρονών και μένω στη Πελοπόννησο.
2) Πως ξεκίνησες να παίζεις ? 
Το stardoll το βρήκα εντελώς τυχαία καθώς έψαχνα παιχνίδια για κορίτσια.
3) Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Έχεις κάποιο χόμπι; 
Λόγο της ηλικίας μου και των αρκετών υποχρεώσεων μου δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο..αλλά όταν έχω συνήθως σερφάρω στο internet ή παίζω με τη κιθάρα μου τα τραγούδια που γράφω.Τα χόμπι μου είναι τα εξής:παίζω κιθάρα,γράφω τραγούδια και ζωγραφίζω.
4) Υπάρχουν κάποιες φίλιες που ανάπτυξες μέσω του παιχνιδιού?
Φυσικά και υπάρχουν αρκετές φιλίες και μάλιστα κάποιες έγιναν και πολύ καλές και είμαστε και κολλητοί.
5)Ποιο είναι το όνειρο σου?
Το όνειρό μου ~όπως και των περισσότερων κοριτσιών στο Stardoll~ είναι να βγώ Covergirl.
6)Έχεις βρει ποτέ NCG Ή CG?
Έχω βγει 3 φορές NCG και έχω πάρει κάποιες θέσεις στη 5αδα του Covergirl.
7)Τι θα ήθελες να πεις στις φίλες μας που διαβάζουν την συνέντευξη σου αυτήν την στιγμή?
 Θα ήθελα να τους πω ποτέ να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους και πάντα να προσπαθούν να τα πραγματοποιήσουν.

12/3/13

Μέταλ μουσική!

Γειά σας!Τι κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ γνωστό είδος μουσικής που εγώ λατρεύω! Είναι το γνωστό είδος ''Metal" ή "Heavy Metal''.Το Χέβι Μέταλ (αναφέρεται κοινώτερα ως metal (Μέταλ) είναι μουσικό είδος και κατατάσσεται ως παρακλάδι της Ροκ μουσικής. Αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 - αρχές '70. και ρίζες του εφορμούν από την Μπλουζ και το ψυχεδελικό ροκΤα μουσικά σχήματα που θεωρούνται ως πρωτόλεια στο Χέβι Μέταλ δημιούργησαν ένα βαρύ ήχο εστιασμένο στην κιθάρα, στο μπάσο και στα ντραμς, έχοντας ως χαρακτηριστικό την έντονη παραμόρφωση στον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας καθώς και τα γρήγορα σόλο. Ο οδηγός κριτικής Allmusic αναφέρει χαρακτηριστικά πως «από τις μυριάδες μορφές ροκ εντ ρολ, το Heavy Metal είναι το πιο ακραίο στην ένταση, αρρενωπότητα και θεατρικότητα»
Ποιά είναι τα είδη της μέταλ;;

Avant-garde metal 
Black metal
Classic metal
 Death metal
Doom metal
Folk metal
 Glam metal
 Gothic metal
 Groove metal
 NWOBHM
 Post-metal
 Power metal
  Progressive metal 
Speed metal -
Symphonic metal
 Thrash Μetal
  Viking metal
  Alternative metal
  Christian metal 
Ποιά είναι τα 5 ποιο γνωστά συγκροτήματα;
1.Ac/Dc
2.Scorpions
3.Metallica
4.Led Zeppelin
5.Mastercastle

Περιμένω σχόλια με το αγαπημένο σας!Επίσης γράψτε μου και από τα άλλα είδη μουσικής το αγαπημένο σας ή τραγουδιστή ανάλογα και θα φτιάξω αφιέρωμα με τον νικητή!


Τα λέμε σύντομα,
    Ελισάβετ!

11/3/13

Cosmopolis: Κριτική ταινίας

Γεια σας.
Πριν από την σημερινή κριτική ήθελα να πω στις writer ότι είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά τους και πως θα προσπαθήσω να βρω αναπληρωματικούς για την περίοδο των εξετάσεων γιατί καταλαβαίνω ότι όλες σας έχετε διάβασμα,αλλά μέχρι τότε (που έχουμε ακόμα χρόνο) θέλω να είστε συνεπής στο γράψιμο σας!

Για την σημερινή ταινία είμαι κάπως προβληματισμένη και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι,αλλά ανεξαρτήτως από αυτό θα πω την γνώμη μου.


Η ταινία διαδραματίζεται στο μέλλον,όπου βλέπουμε μια μέρα από την ζωή του Eric Parker,ο οποίος είναι ένας δισεκατομμυριούχος.Τις περισσότερες ώρες της ημέρας την περνά στην πολυτελή λιμουζίνα του,μέχρι να φτάσει στον προορισμό του,που είναι ένα κουρείο για να κουρευτεί.Στη διάρκεια της διαδρομής συναντά διάφορους ανθρώπους όπως την ερωμένη του και τον γιατρό του αλλά και έρχεται αντιμέτωπος με ακραίες καταστάσεις.Κάτι περίεργο που παρατηρείς έντονα κατά την διάρκεια της ταινίας είναι ότι συναντά συμπτωματικά πολλές φορές μέσα στην ημέρα την γυναίκα του σε διαφορετικά μέρη.Ο Pattinson με εκνεύριζε με την ερμηνεία του παίζοντας έναν εντελώς ψυχρό τύπο που περνά την κάθε μέρα του χωρίς καθόλου ανατροπές,εκπλήξεις ή συγκινήσεις.Τώρα όσον αφορά τις άλλες ερμηνείες (που αν και ήταν πολλές ήταν μικρές σε διάρκεια) ήταν μέτριες οι περισσότερες.Η γυναίκα του Eric ήταν επίσης ψυχρή και αποστασιοποιημένη όσο απαιτούσε ο ρόλος.Κάτι επίσης εκνευριστικό στην ταινία ήταν οι μεγάλες σε διάρκεια ερωτικές σκηνές (κάτι που αυτομάτως μετέτρεπε την ταινία σε μη εμπορική) και η λέξη σεξ που επαναλαμβανόταν συνεχώς.Το τέλος της ταινίας μη αναμενόμενο,αλλά και αόριστο χωρίς όμως να αφήνει ελεύθερο το πεδίο για δεύτερο μέρος.Στο τέλος ο Pattinson συναντά έναν πρώην συνεργάτη του που θέλει να τον σκοτώσει για να αποκτήσει νόημα η ζωή του.Εκείνος συζητάει αρκετή ώρα μαζί του για διάφορα θέματα,και λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη,ο Pattinson κάνει απόπειρα να αυτοκτονήσει βάζοντας το όπλο στο στόμα του αλλά την τελευταία στιγμή πυροβολεί το χέρι του.Η ταινία τελειώνει καθώς περιμένουμε να δούμε τον περίεργο άνδρα να σκοτώνει τον Pattinson,χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η ταινία κόβεται πριν συμβεί αυτό.Το τέλος δεν με ενθουσίασε αλλά ούτε και ολόκληρη η ταινία.Όλα αγγίζουν την μετριότητα.

Στην ταινία βάζω 2,5/5 

Φιλάκια πολλά
Χαριτίνη 

10-11/03/2012

Γεια σας. Απολογούμαι που δεν έγραψα χθες. Γι'αυτό σήμερα θα σας πω και τα σημερινά NCG/NCG-CG/CB και τα χθεσινά.
Κύπρος:
Ελλάδα:
Covergirls:
Πιστεύω πως τους άξιζε, εκτός από το σημερινό cg.

Επισκεφτείτε τη priscillahon5 και δείτε μερικά σκηνικά της =]

 Αυτά από μένα, γεια σας ♥

10/3/13

Ρόκ μουσική

Γειά σας!Τι κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου  είδος μουσικής:'' Η ροκ''.

Ο όρος ροκ στη μουσική, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα είδη που προέκυψαν από την εξέλιξη του είδους του rock and roll. Η μουσική ροκ (rock)  στο σύνολό της, αποτελεί ένα είδος δημοφιλούς μουσικής που χαρακτηρίζεται συνήθως από έντονο ρυθμό και από ευδιάκριτη, χαρακτηριστική μελωδία φωνητικών η οποία συνοδεύεται συνήθως από ηλεκτρικέ κιθάρες, ηλεκτρικό μπάσο και ντραμς. Πολλές φορές χρησιμοποιούνται και πληκτροφόρα όργανα, όπως πιάνο ή συνθησάιζερ!



 Τα είδη της ροκ μουσικής!

Alternative rock

 Art rock

Beat music

 Britpop

 Detroit rock

 Emo

 British rock

Experimental rock

 Group Sounds

 Grunge

 Christian rock

Desert rock

 Folk rock

 Garage rock

Glam rock

 Hard rock

 Instrumental rock

 Indie rock

 Power pop

 Soft rock

Punk rock

Southern rock

 Progressive rock

Country rock

Surf



Μερικά απο τα ποιο διάσημα ροκ συγκροτήματα ή τραγουδιστές!



1.Evanescence

2.The beattles.

3.Bon Jovi

4.Scorpions

5.The Rolling Stones

6.Elvis Presley

7.Green Day

8.Placebo

9.Linkin Park

10.Guns N' Roses

11.Nirvana

12.Red hot chilli peppers.




Εγώ προσωπικά λατρεύω τους Evanescence αλλά ακούω και από τα άλλα!!

Πηγή:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CE%BA_%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE



Πολλά φιλιά και Καλό Βράδυ,
         Ελισάβετ!

Το κορίτσι στη φωλιά της σφήγκας-Κριτική ταινίας

Γεια σας για ακόμη μια μέρα.
Σήμερα αποφάσισα να μιλήσω για το τρίτο μέρος της τριλογίας millenium,το κορίτσι στη φωλιά της σφήγκας,ώστε να κλείσουμε το θέμα αφού έχω ήδη αναφερθεί στις δύο πρώτες.



H ταινία ήταν λίγο κουραστική επειδή διαρκούσε σχεδόν 3 ώρες.,κάτι όμως που δεν με έκανε να βαρεθώ,αντιθέτως μέχρι το τέλος η ταινία δεν έχανε το ενδιαφέρον της.
Δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου αίματα η βία στο τελευταίο μέρος της τριλογίας,εξαιρώντας λίγα αίματα στην αρχή,την ώρα της εγχείρησης που εμένα μου φάνηκαν αδιάφορα.
Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ σε αντίθεση με την προηγούμενη που δεν ήταν εξίσου ωραία.Το σενάριο πολύ ενδιαφέρον αλλά προβλέψιμο.Η Λίσμπεθ κινδυνεύει να κλειστεί σε ψυχιατρείο για την υπόλοιπη ζωή της,αλλά χάρη στη βοήθεια του Μπλουμκβιστ και της αδερφής του που θα είναι η δικηγόρος της,καταφέρνει να γλιτώσει και να ξεφορτωθεί τον ψυχίατρο που την βασάνισε σαν παιδί,έχοντας την δεμένη σε ένα κρεβάτι για 381 μέρες.Ειδικά σε αυτή την ταινία φαίνεται πόσο ευφυής είναι η Λίσμπεθ. Ντύθηκε πάρα πολύ προκλητικά,για να προκαλέσει τον δικαστή στο δικαστήριο και απαντούσε με ιδιαίτερα διπλωματικό τρόπο στις ερωτήσεις που της κάνανε.Το τέλος της ταινίας με απογοήτευσε λίγο,αφού μετά από τόση βία, συνωμοσίες,σκάνδαλα αλλά και το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ  της Λίσμπεθ και του δημοσιογράφου περίμενα να είναι μαζί στο τέλος.Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Μπλουμκβιστ έχει σχέση με αυτή τη ξανθιά,ξενέρωτη συντάκτρια του περιοδικού,ακόμα και μετά την άρνηση της να συνεχίσει την έκδοση του περιοδικού που θα έδειχνε την αλήθεια για την υπόθεση της Λίσμπεθ.

Τελικά η ταινία θα πάρει 4/5 για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω

Φιλάκια πολλά
Χαριτίνη♥

Συνέντευξη της vasia6

Η vasia6 σήμερα μου έδωσε αυτή την καταπληκτηκή συνέντευξη,πάμε να την διαβάσουμε!
Οι ερωτήσεις μου :
1) Πες μας λίγα πράγματα για εσένα.
2) Πως ξεκίνησες να παίζεις ?
3) Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Έχεις κάποιο χόμπι;
4) Υπάρχουν κάποιες φίλιες που ανέπτυξες μέσω του παιχνιδιού?
5)Ποιο είναι το όνειρο σου?
6)Έχεις βρει ποτέ NCG Ή CG?
Οι απαντήσεις της:



1.Με λένε Βάσια,είμαι 17 χρονών και θα πάω 3η λυκείου.

2.μου είπε μια φίλη μου να φτιάξω και εγώ stardoll για να μιλάμε και από εκεί..και τελικά κόλλησα... 

3.παίζω stardoll,μπαίνω facebook,παίζω με τoν γάτο..(είναι πολύ όμορφο το γατάκι μου :P)

4.ναι αμέ πάρα πολλές...

5.το όνειρό μου είναι να γίνω covergirl!!!

6.ναι έχω βγει NCG τα Χριστούγεννα κιόλας 25.12.2011 !!!


Αγάπη ♥

9/3/13

09/03/13 , NCG TIPS!

Καλησπέρα =] Πρώτα πρώτα θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ίσως γράφει κάποιος άλλος για τα ncg της μέρας, διότι μετά βίας βρίσκω λίγο χρόνο για να σας γράφω. Έχω του κόσμου τις υποχρεώσεις! Ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Λοιπόν, παρόλο που το σημερινό cg είναι το χθεσινό ncg Ελλάδος - αν θυμάστε που είπα πως δεν της άξιζε και πολύ - είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι πολύ ωραίο να δίνονται ευκαιρίες σε απλά μέλη του Stardoll να κερδίζουν τόσο μεγάλα έπαθλα =] Να τους:
Covergirl:
Ελλάδα:
Στην Κύπρο είναι κάποιος/κάποια που τον/την λένε Fredy-Jones (πραγματικά μην με ρωτήσετε αν είναι αγόρι ή κορίτσι!) =P
Και αυτό που σας υποσχέθηκα.. National Covergirl/boy TIPS! :
Τρόποι για να βγεις NCG:
1.Πήγαινε σε όλα τα παιχνίδια (ειδικά στα δημοφιλή) και διαφημίσου λέγοντας πως θα τους χαρίσεις δώρα. Καλό είναι τα στέλνεις σε 5-6 άτομα που σε ψηφίζουν ένα μικρό δωράκι...Επίσης, είναι πιο εύκολο να σε πιστέψουν όταν είσαι superstar ή royalty! Πάντοτε να γράφεις στα αγγλικά... πήγαινε σε ένα παιχνίδι, γράψε το σχόλιο και για να το γράφεις σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κάνε το copy-paste :) επίσης διαφημίσου στα guestbook εκεί που δείχνει τα cg,ncg κ.ά.
2.Πήγαινε σε πολλές κούκλες π.χ. Louis Tomlinson, Alexia Fast κ.ά. και γράψε εκεί πως θες να σε ψηφίσουν.
3.Στείλε μηνύματα στο τσατ! Βάλε μέσα φατσούλες ( ^.^ :D ☺☻) και άλλα σχέδια (♥ ! ).
4.Πες στα guestbook! Εκεί θα σε δουν κι άλλοι όταν επισκεφτούν εκείνο το gustbook όπου έγραψες..!
5.Ζήτα την άδεια από ιδιοκτήτριες κλαμπς να σε διαφημίσουν.. εγώ νομίζω πως είναι καλύτερα να λένε οι ιδιοκτήτες να σε ψηφίσουν για να το κάνουνε top spot και έτσι.. :)
Μερικές ιδέες για μηνύματα:
Please vote me =] I need your help ♥
(Σε παρακαλώ ψήφισέ με =] Χρειάζομαι τη βοήθειά σου ♥)
Click on my face =)
Hi! Please vote me ♥
Visit me =]
Μπορείτε να βρείτε τοξάκια, σχέδια και σημαδάκια από τη Word =]

Αυτά από μένα.

Πολλά φιλάκια =***


Καλό Σαββατοκύριακο ♥

Ποπ μουσική

Γειά σας,Τι κάνετε; Ελπίζω να περνάτε καλά αυτήν την περίοδο των καρναβαλιών. Σήμερα θα σας μιλήσω για το πιο γνωστό είδος μουσικής που προτιμάται από τους περισσότερους και όπως λέει και ο τίτλος είναι η ''Πόπ''.
  Ήξερες ότι η ποπ πήρε το ονομά της απο το Αγγλικό ''popular'';
 Ήξερες ότι ο όρος 'ποπ' συμπεριλαμβάνει το ροκ ν ρολλ, το ροκ (με το οποίο το 1960 και 1970 συχνά ταυτιζόταν η 'ποπ') την ρέγκε και την ελαφρά μουσική του 20ου αιώνα.

Κάποιες κατηγορίες της ποπ είναι:
 
Σόουλ ποπ
Ποπ R&B
Κάντρι ποπ
Ποπ ροκ
Χορευτική ποπ
Λάτιν ποπ

Οι πιο διάσημοι τραγουδιστές/ τραγουδίστριες είναι:

1:Christina Aguilera
2:Rihanna
3:Beyonce
4:Madonna
5:Mariah Carey
6:Justin Bieber
7:Selen Gomez
8:Alicia Keyes
9:Britney Spears
10:Fergie


Λοιπόν εσένα ποιος σ'αρέσει;




Με εκτίμηση,
              Ελισάβετ ♥


8/3/13

08/03/13 ♥

Γεια σας! Η ιδέα μου είναι ή μήπως κάτι συμβαίνει; Επειδή χτες και προχτές βγήκε η milenastrong NCG και χτες και σήμερα η kouklaralili10 στην Κύπρο ^.- Όπως και να 'χει συγχαρητήρια. Και για να μην πολυλογώ να τους:
Κύπρος:
Ελλάδα:
Covergirl:
Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω ή να πληγώσω κανένα, είπαμε να βγαίνουν και λίγο οι μη-superstars NCG/NCB αλλά να το αξίζουν κιόλας, γιατί το σημερινό NCG Ελλάδας δεν το άξιζε και πολύ =/
Και να δύο links με σκηνικά στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=ywdV4fcxiLI
http://www.youtube.com/watch?v=2hIs53-w2Gg
Αυτά για σήμερα...

Καλό βράδυ ♥

7/3/13

Νέοι όροφοι στο Miss Sixty

Γεια σας!
Συγνώμη για την καθυστέρηση,ξέρω ότι οι νέοι όροφοι έχουν βγει δύο μέρες τώρα αλλά ξεχάστηκα =P

Όπως είπα λοιπόν το μαγαζί Miss Sixty έβγαλε καινούργια ρούχα που ανάμεσα τους υπάρχουν μερικά πολύ ωραία.Πάμε να δούμε φωτογραφίες :







Γενικά έχει ωραία ρούχα το κατάστημα,και ειδικά τώρα είναι πάρα πολύ ωραία.Ειδικά τα τζιν και οι μπότες είναι πολύ ωραίες.
Λοιπόν εσάς πως σας φαίνονται?
Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ!
Τα ξαναλέμε♥
Χαριτίνη

07/03/13 - Τσικνοπέμπτη

Γεια σας και καλή Τσικνοπέμπτη! Θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει σχέση με τα National Covergirls/boys της Ελλάδας. Δεν νομίζω να χαίρεστε και πολύ να βλέπετε δημοφιλές άτομα να βγαίνουν 2 και 3 συνεχόμενες φορές NCG/NCB. Όπως αυτό:
Χτες 06/03/13:

Σήμερα 07/03/13:
Δε λέω, φίλη είναι κάποιων, έχουν καθαρά το δικαίωμα να χαρούν για τη φίλη τους. Προσωπικά κι εγώ χάρηκα, συγχαρητήρια στην Μιλένα μας αλλά νομίζω πως είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον ``απλό΄΄ και ``μη δημοφιλή΄΄  π.χ. κάποιο μη superstar, να βγει NCG/NCB στην Ελλάδα. Επειδή, άσχετα με την οικονομική κρίση, παρατήρησα πως πάρα πολλά Ελληνόπουλα μέλη του Stardoll είναι superstar και royalty. Εντάξει δεν τους κατηγορώ, για τ' όνομα Του Θεού =P, απλά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ απλό, κατ' εμένα. Θα μπορούσαν π.χ. να γράψουν στην παρουσίασή τους για μια βδομάδα - λέω εγώ τώρα - πως δεν θέλουν καθόλου και κανένας να τους ψηφίσει για τη συγκεκριμένη βδομάδα. Αυτό το λέω, λόγω του ότι παρατηρώ πως συνήθως βγαίνουν royalty NCG/NCB. Και τέλος, μην το πάρετε κατάκαρδα =]

Λοιπόν συνεχίζουμε. Σημερινό NCG Κύπρου:
Σημερινό Covergirl:
Και ένα χιουμοριστικό και ωραίο σκηνικό από την CrystalsJoy:
Αυτά από μένα. Φιλάκια :**
Καλό βράδυ ♥

Παρόμοια ενδιαφέροντα?-.-

Γεια σας.
Το stardoll πρόσθεσε ένα "κουτάκι" κάτω από την παρουσίαση στη σουίτα μας,τα μέλη με παρόμοια ενδιαφέροντα.
Προφανώς αυτό βασίζεται πάνω πληροφορίες με τον αγαπημένο τραγουδιστή-φαγητό κτλ.
Νομίζω δεν έχει κανένα νόημα ούτως ή άλλως αν θες να βρεις κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα θα ψάξεις εκεί? Αυτά είναι όλα επιφανειακά και τα βάζουμε στη τύχη αφού τις περισσότερες φορές δεν έχει αυτό που μας αρέσει στ' αλήθεια και βάζουμε ένα άλλο οποιοδήποτε.
Τέλος πάντων.Να και μια φωτό :

Αυτά για σήμερα :)
Χαριτίνη ♥

6/3/13

Η συνέντευξη της AmfijaSmiley =)

Γεια σας τι κάνετε?
Εδώ είναι η συνέντευξη της AmfijaSmiley . Θα ήθελα να σας πω ότι δεν έχω προσθέσει ούτε αφαιρέσει κάτι από την συνέντευξη της Veronica.

Hello! =]
Hello Friend :*

1)Whats your name and how old are you?
My name is Veronica. I'm 20 years old and I'm a student at University.

2) You are from Poland.Is your country beautiful and why?
 Yes, I am Polish woman :) Poland is a beautiful country. My whole family has been living here for generations. We are near the sea and we've got high mountains. It's a good place to travel. Personaly I love traveling. I like to explore the other countries.Some years ago I was in Greece, in a city called Leptokaria and Athens. It was very nice.

3)How many times have you been a N.C.G.?
A little bit :). But it's not that important for me. It is important to have fun on Stardoll. I really like to build my rooms. There are my little town. I build them for more than two years, because I have little time for Stardoll, but it relaxes me after lectures at university, when I have a lot. I hope I will build more "cities" in the Future.I also like to design my pictures "Flowers".

4)What would you like to say at the girls of Greece who just read your interview? =)
I wish them having a lot of fun on Stardoll.You should also try making new friends because Stardoll is "fame fashion and friends." Build, clothe Dolls,enjoy your successes and do not worry about failures.I had a lot of failures. For example: I was never a CoverGirl :D

Thank you very much, my friend. I wish you a lot of luck in your Stardoll and real life.

Veronica from Poland :*
____________________________________________________________________
Και εδώ είναι η συνέντευξη στα ελληνικά :

1) Ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα και πόσο χρονών είσαι?
Το όνομα μου είναι Βερόνικα.Είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο

2) Είσαι από την Πολωνία.Είναι η χώρα σου όμορφη και γιατί?
Ναι,είμαι Πολωνή.Η Πολωνία είναι μια πολύ όμορφη χώρα.Η οικογένεια μου μένει εδώ πολλές γενιές τώρα.Είμαστε κοντά στη θάλασσα και έχουμε ψηλά βουνά.Είναι ένα ωραίο μέρος για να ταξιδέψει κανείς.Προσωπικά μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω.Μου αρέσει να εξερευνώ τις άλλες χώρες.Είχα έρθει στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια,σε μια πόλη που την λένε λεπτοκάρυα αλλά και στην Αθήνα.Ήταν πολύ ωραία

3) Πόσες φορές έχεις γίνει NCG?
Λίγες :) Αλλά δεν είναι σημαντικό για εμένα.Το σημαντικό είναι να διασκεδάζω παίζοντας stardoll.Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω ("χτίζω") τα δωμάτια μου.Είναι σαν την μικρή μου πόλη.Τα φτιάχνω για παραπάνω από 2 χρόνια επειδή δεν περνάω πολλές ώρες στο stardoll αλλά με χαλαρώνει μετά τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο,όταν έχω πάρα πολλά.Ελπίζω ότι θα "χτίσω" αρκετές ακόμα "πόλεις" στο μέλλον.Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι να σχεδιάζω πίνακες με λουλούδια στο stardesign.

4) Τι θα ήθελες να πεις στα κορίτσια από την Ελλάδα που μόλις διάβασαν την συνέντευξη σου?
 Τους εύχομαι να διασκεδάζουν πολύ στο stardoll.Επίσης να προσπαθούν να κάνουν νέους φίλους όπως και το σλόγκαν του stardoll που είναι "fame,fashion and friends (δόξα,μόδα και φίλοι).Διακόσμησε τα δωμάτια σου,ντύσε κούκλες ,απόλαυσε τις επιτυχίες σου και μην ανησυχείς για πράγματα που δεν έχεις ακόμα καταφέρει.Εγώ έχω αποτύχει σε πολλά πράγματα όπως στο να βγω covergirl :D

Σε ευχαριστώ για τη συνέντευξη γλυκιά μου.Σου εύχομαι τύχη στο stardoll αλλά και στην πραγματική σου ζωή.


Αυτή ήταν λοιπόν η συνέντευξη που μου έδωσε είναι πραγματικά μια γλυκιά κοπέλα. Επίσης όταν μιλάγαμε στο chat κανονίσαμε να συναντηθούμε αν έρθει στην Ελλάδα...
Ευχαριστώ που διαβάστε το άρθρο μου♥
Αγάπη♥