27/4/13

Evanescence

Καλημέρα! Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου συγκρότημα τους Evanescecnce.
Το συγκρότημα Evanescence δημιουργήθηκε το 1995 από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Amy Lee και τον πρώην κιθαρίστα Ben Moody στο  Little Rock του Αρκάνσας στις ΗΠΑ. Αφού ηχογράφησε δύο EP , και το demo CD Origin, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του άλμπουμ, το Fallen, το οποίο πούλησε γύρω στα 7 εκατομμύρια αντίτυπα στις Η.Π.Α.  και περισσότερα από 15 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το Fallen απέσπασε επίσης 2 βραβεία Grammy . Το 2006, μετά την αποχώρηση του Moody, κυκλοφόρησε το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο  The Open Door το οποίο πούλησε 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
Πολλοί δημοσιογράφοι και δισκοκριτικοί τους κατατάσσουν στην Χριστιανική ροκ, κάτι το οποίο οι ίδιοι αρνούνται.
Έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους.
•Fallen
•Anywhere But Home
•The Open Door
•Evanescence

Έχουν κερδίσει πάρα πολλά βραβεία για αυτό θα σας πω τα πιο πρόσφατα!
  • 2005, Grammy Award, Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocals[76], "My Immortal"
  • 2006, MTV Europe Music Awards, Best Rock, Evanescence
  • 2007, Kerrang! Awards, Sexiest Female, Amy Lee
  • 2007, MTV Australia Awards, Album of the Year, The Open Door
  • 2007, MTV Europe Music Awards, Rock Out, Evanescence
  • 2008, Grammy Award, Best Hard Rock Performance, "Sweet Sacrifice"
  • 2012, Amy Lee best Vocalist  
Μία φωτογραφία τους!!!


Φιλάκια και Καλό Διάβασμα

25/4/13

Hot Buys

Γεια σας, σήμερα έχουν βγει τα νέα hotbuys που είναι σε στυλ κοσμημάτων :


Φώτο τους στο starplaza:


Σας αρέσουν; Θα τα αγοράζατε; 


Αυτά,Sasa3Angel ♥

24/4/13

Savage Garden

Γεια σας. Είναι περίοδος εξετάσεων..Καλό διάβασμα σε όλους σας!Σήμερα θα μιλήσω για ένα υπέροχο Αυστραλιανό συγκρότημα τους Savage Garden που δυστυχώς έβγαζαν μουσική μόνο από το 1994 έως και το 200. Η μουσική τους μας θυμίζει λίγο R&B, Pop Rock, pop και Alternative Rock.. Συνεργάζονταν με τις εταιρίες Sony, Roadshow, Columbia και BMG. Tα δύο άλμπουμ τους που είναι και τα μοναδικά τους το Savage Garden και το Affirmation έφτασαν το νούμερο ένα στην Αυστραλία και στα 10 καλύτερα της Αγγλίας.Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2001. Ο τραγουδιστής αργότερα έβγαλε μερικά solo albums.
Λατρεύω αυτό το τραγούδι τους: youtube.com/watch?v=zD8KvL1aFNQ
Και μια φωτογραφία του συγκροτήματος:



Πολλά φιλιά..

23/4/13

Oblivion : Κριτική ταινίας


Γεια σας. Σήμερα θα αναφερθώ σε μια πολύ πρόσφατη ταινία, το oblivion (που σημαίνει λήθη) με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise:



Βρισκόμαστε στο 2077.Οι εξωγήινοι είχαν επιτεθεί για να καταλάβουν τη Γη. Παρόλο το γεγονός ότι καταφέραμε να τους αποτρέψουμε, η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη από τα πυρηνικά και πλέον η Γη είναι σε πολύ λίγα μέρη κατοικήσιμη.Ο Τζακ Χάρπερ είναι ένας αστροναύτης που μένει μαζί με την συνεργάτιδα του, Βίκα σε ένα διαστημικό σκάφος πάνω από τα σύννεφα.Ο Τζακ κατεβαίνει στη Γη πολύ συχνά, με την καθοδήγηση της Βίκα η οποία δέχεται εντολές από μια περίεργη γυναίκα μέσα από έναν πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά πίνακα.
Η ταινία είχε ένα ωραίο κλίμα, όμως σε κάποιες λήψεις ξέφευγε από τα απλά ωραία εφέ και έκανε τον θεατή να νιώθει λες και έπαιζε πολεμικό βιντεοπαιχνίδι με στόχο να πυροβολήσει πυραύλους.Η ερμηνεία του Κρουζ ήταν αρκετά καλή.Συνεχίζει να μας θυμίζει ότι είναι ένας μεγάλος αστέρας ταινιών δράσης και σε συνεργασία με τον Τζόζεφ Κοζίνσκι ο οποίος διαπρέπει στον τομέα της εικονικής αναπαράστασης, καταφέρνουν να φτιάξουν μια καλή ταινία με λίγα όμως στοιχεία υπερβολής.

2,5/5

Χαριτίνη

Αλλαγή της εφαρμογής του stardoll στο fb

Γεια σας και πάλι!
Σήμερα παρατήρησα ότι το stardoll πρόσθεσε ένα μοβ μενού στην εφαρμογή του στο facebook :


Εντάξει δεν είναι και καμιά μεγάλη αλλαγή αλλά οκ ;) 
Και εδώ είναι η εικόνα που εμφανίζεται όταν πατάς το x πάνω δεξιά στη σελίδα :


( Ευχαριστούμε το underneath stardoll για την εικόνα)

Αυτά λοιπόν :)
Φιλάκια

Δωρεάν συνολάκι με αγορά ss

Καλημέρα σε όλους :)
Λοιπόν από τώρα και για 24 ώρες όποιος αγοράσει ss ή sds θα πάρει δώρο το εξής συνολάκι :


Ένα απλό καθημερινό (και καλοκαιρινό) φόρεμα,μία τσάντα που με το ζόρι χωράει να την κρατήσει και ένα ζευγάρι αποτυχημένα παπούτσια. 

Σκέτη αποτυχία κατά τη γνώμη μου =/
Χαριτίνη

22/4/13

Windows vs Mac

Γεια σας! 
Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα θέμα που εδώ στην Ελλάδα δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα έχοντας υπόψιν ότι μερικοί δεν ξέρουν καν τι είναι το mac.
Οπότε ξεκινώντας από αυτό τα mac είναι υπολογιστές που δεν έχουν windows αλλά έχουν ένα δικό τους λειτουργικό σύστημα, τα λεγόμενα macintosh.Δηλαδή με λίγα λόγια τα mac έχουν δική τους συσκευή και λειτουργικό σύστημα ενώ τα windows είναι μόνο λειτουργικό σύστημα.Ας πούμε ένας sony υπολογιστής μπορεί να έχει windows αλλά και ένα turbo-x μπορεί να έχει επίσης windows.


Τώρα το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε σε μεγάλη υπόληψη τα mac και χρησιμοποιούμε σχεδόν αποκλειστικά windows επειδή αυτό μας πασάρουν και φυσικά εμείς σαν χαζοί το δεχόμαστε χωρίς να σκεφτούμε μήπως τα mac ( - ή και κάποιο άλλο λογισμικό όπως τα linux) είναι καλύτερα.

Γενικά χρόνια τώρα υπάρχει κόντρα μεταξύ αυτών των δύο εταιριών αλλά και μεταξύ των χρηστών τους.Όμως εγώ δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότεροι υποστηρίζουν τα mac και χωρίς άδικο βέβαια.Τα windows δεν είναι άσχημα αλλά πολλές φορές είναι δύσχρηστα και εκνευριστικά.Για μένα τα windows υστερούν κυρίως στα προγράμματα.Ακόμα κι αν υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα για να εγκαταστήσεις στο pc σου είναι λίγα τα χρήσιμα που περιέχει από μόνο του.Αντίθετα τα mac διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων με πολλές δυνατότητες (όπως graphic design, επεξεργασία μουσικής & βίντεο κτλ). 
Παρακάτω θα σας γράψω μερικά θετικά και μερικά αρνητικά χαρακτηριστικά των mac και των windows 

Mac 
 Πολύ γρήγορη εκκίνηση.Το πολύ σε 20 δευτερόλεπτα το mac είναι έτοιμο να 
λειτουργήσει κανονικά. 

Windows
Κάποιες φορές πολύ αργή εκκίνηση.Ειδικά στα vista μπορεί να κάνει μέχρι και 5 λεπτά να φορτώσει εάν έχει πολλά προγράμματα (με αποτέλεσμα αν βιαστείς να ανοίξεις προγράμματα να κολλήσει).

Mac
Καλύτερη οργάνωση : Τα mac είναι φτιαγμένα για να σε βοηθάν να ταξινομείς καλύτερα και ποιο χρηστικά τις εικόνες,την μουσική και τα βίντεο σου.Αυτό κυρίως με την βοήθεια των iTunes.

Windows
Στα windows μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις τα iTunes αλλά αν δεν γνωρίζεις για αυτό το πρόγραμμα το ποιο πιθανό είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με το windows media player και την βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Mac
Δεν χρειάζεται έξτρα προστασία από ιούς : Στα mac δεν χρειάζεται να αγοράζεις antivirus που συνήθως επηρεάζουν την επίδοση του υπολογιστή ( όταν το antivirus κάνει scan ο υπολογιστής είναι πολύ αργός και κολλάει).

Windows
Χρειάζεται απαρετήτως antivirus : Τα windows είναι ανίκανα να προστατέψουν το σύστημα τους.Το μόνο που διαθέτουν είναι το firewall που στην πραγματικότητα δεν βοηθάει σε τίποτα. Δεν είναι γελοίο που η microsoft έχει βγάλει δικό της antivirus (το OneCare) για να προστατεύει το δικό της σύστημα?



Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που εγώ δεν γνωρίζω γιατί προσωπικά δεν χρησιμοποιώ mac αλλά είναι κάτι που θα ήθελα πολύ, οπότε όταν θα πάρω καινούργιο υπολογιστή θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη macbook pro.

Περιμένω σχόλια, και θέλω πολύ να μάθω τη γνώμη σας πάνω στο θέμα.
Φιλάκια


21/4/13

Insidious: Κριτική ταινίας

Γεια σας, τι κάνετε?
Είπα επιτέλους να δω κάτι διαφορετικό από αυτά που βλέπω συνήθως για να έχουμε "ποικιλία" ταινιών στο blog.
Οπότε αποφάσισα να δω το insidious,μια ταινία τρόμου από τους δημιουργούς του paranormal activity και του sinister :


Η ταινία είναι κλασική στο είδος της και φυσικά καθόλου πρωτότυπη. Βέβαια στις μέρες μας δύσκολο να βρεις μια ταινία τέτοιου είδους που να είναι ξεχωριστή.Ακολουθούν όλες το ίδιο μοτίβο,παρουσιάζοντας μια ευτυχισμένη - ή μη οικογένεια που σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο ή ότι ένας δαίμονας μπήκε στη ψυχή της κόρης τους.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με 3 παιδιά που όμως μια μέρα ο μεγαλύτερος γιος τους πέφτει σε κόμμα.Οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει στο παιδί τους αφού φαίνεται ότι τα πάντα στο σώμα του λειτουργούν φυσιολογικά.Λίγο καιρό αργότερα ενώ ο γιος τους παραμένει στην ίδια κατάσταση, αρχίζουν να γίνονται διάφορα περίεργα συμβάντα μέσα στο σπίτι φέρνοντας το ζευγάρι σε απόγνωση.
Ο σκηνοθέτης James Wan μας έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά να κρατά τους θεατές σε εγρήγορση και να φτιάχνει πλάσματα τα οποία αποτυπώνονται στο μυαλό τους.Στην προκειμένη περίπτωση η ταινία δεν ήταν ιδιαιτέρως τρομακτική παρά μόνο σε δύο σημεία (έχοντας στο μυαλό σας το γεγονός ότι είμαι 13 και η ταινία προορίζεται για να τρομάξει ενηλίκους).
Η ταινία ήταν καλή από άποψη ψυχαγωγίας και όχι τρόμου.Βέβαια εγώ περιμένω πιο πολλά πράγματα από τον σκηνοθέτη και ανυπομονώ για την προσεχή του ταινία "the purge" που παίζεται ακόμα στην Αμερική.
Καλή η ταινία.Την συστήνω σε όλους και όχι μόνο στους horror-maniacs.


3/5 

Χαριτίνη

Συνολάκι

Γειά σας,τι κάνετε;Ξέρω οτι έχω καιρό να γράψω αλλά πνήγομαι κυριολεκτικά.Παρακάτω είναι το καινούριο συνολάκι ελπίζω να σας αρέσει! Είναι η αγαπημένη μου φουστα και ζακετάκι!

20/4/13

Νέα του stardoll

Γεια σας,τι κάνετε;
Συγνώμη που άργησα να γράψω αλλά είχα ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή έτσι και τώρα γράφω από κινητό.. (Οι εικόνες ειναι απο το stardoll access)
Στο θέμα μας τώρα νέα του sd για αυτή τη βδομάδα :


1. Νέα έπιπλα LE Decor που έχουν βέβαια όπως πάντα μια πρωτότυπη και λίγο κακόγουστη αισθητική
2. Ένα σχετικά πρόσφατο παιχνίδι που έχει βγάλει το stardoll για κινητά,το word dazzle
3. Νέες βαφές polished με νέα χαριτωμένα σχέδια (αν και λίγο παρδαλά για το γούστο μου)
_________________________________________________________________________________


1. Mobile Catwalk : Από τώρα και στο εξής μπορούμε να ψηφίζουμε για catwalk winner και από το κινητό μας
2. Royalty..Ας υποθέσουμε πως αναφέρεται στην πλατινένια συμμετοχή που με την αγορά γίνεσαι royalty :

3. Νέες βαφές μαλλιών doree σε extreme χρώματα όπως φούξια και τιρκουάζ
4. Νέα είδη στο dot (σε ποιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις
5. Καινούργια  είδη στο fallen angel ένα από τα μόνα μαγαζιά που αξίζουν στο sd 
6. Νέα ρούχα στο LE ( Η γνωστή υπερβολή όπως πάντα) 

______________________________________________________________________________


1. Νέα ρούχα στο μαγαζί It Girls (λίγο πολύ ξενερωσιά για να μην πολυλογούμε) 
2. Επίσης έχουμε έκπτωση 50% στο miss sixty 
3. Νέα είδη στο killah που οκ έχει συμπαθητικά ρούχα συνήθως 
4. Και τέλος το easter pass που περιλαμβάνει sds,sc,souperstar κτλ.

Φιλιά πολλά
Χαριτίνη 

17/4/13

Hot Buys

Γεια σας,  Σήμερα έχουν βγει τα νέα που θυμίζουν το τραγούδι...

 Η εικόνα τους:

Σας αρέσουν;;;; Θα τα αγοράζατε;;; 


Αυτα Sasa3Angel ♥

16/4/13

Scott D. Davis

Γεια σας κουκλιά μου, ελπίζω ότι κάποιοι από εσάς έχετε καταλάβει πως λατρεύω το συγκρότημα Evanescecne, άκουγα το my immortal και επειδή ήθελα να ακούσω σκέτη τη μουσική του πιάνου βρήκα ένα απίστευτο cover από έναν αρκετά διάσημο πιανίστα τον Scott D. Davis. Βέβαια όπως σας είπα δεν τραγουδάει απλά παίζει με το δικό του τρόπο το πιάνο, του τραγουδιού.Με εντυπωσίασε τρομερά ότι αυτός ο άνθρωπος ότι τραγούδι κι εάν παίζει, το νιώθει...
Όμως τελικά ποιος είναι o Scott D. Davis;

Ο Scott είναι ένας πιανίστας της '' νέας ηλικίας''' από το Dixon, California,Έχει βγάλει 5 ολόκληρα άλμπουμ και να φανταστείτε εμείς ούτε καν που τον ξέραμε.

Ορίστε και το link για το βίντεο του: http://www.youtube.com/watch?v=6TNgA1Jb_C0
Περιμένω τα σχόλια σας!

Μια φώτο του Scott:

15/4/13

:D

Γεια σας =] Τι κάνετε; Όπως πάντα, ελπίζω καλά.. Σήμερα σας έχω ένα πανέμορφο σκηνικό. Για να πω την αλήθεια, βαριέμαι λίγο τώρα που σας γράφω, αλλά είμαι writer σε αυτό το blog και έχω το καθήκον να γράφω =] Να το λοιπόν:
Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το είδα! Ο τίτλος αυτού του σκηνικού είναι ``to welcome spring΄΄ που σημαίνει ``για να καλωσορίσουμε την άνοιξη΄΄
Αυτά για σήμερα.. Ελπίζω να διαβάζετε για τις εξετάσεις που μας έρχονται ;/ 

Πολλά φιλάκια ♥

14/4/13

Επιτέλους συνέντευξη!

Γεια σας κορίτσια μου! Δεν ξέρω τι έχουν πάθει τα κορίτσια του stardoll και μου αργούν αλλά αυτό δεν μου πολύ αρέσει.
Λοιπόν ''σήμερα'' πήρα συνέντευξη απο την vasthan99. Πάμε να δούμε:
Οι ερωτήσεις μου :
1) Πες μας λίγα πράγματα για εσένα.
2) Πως ξεκίνησες να παίζεις ?
3) Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Έχεις κάποιο χόμπι;
4) Υπάρχουν κάποιες φίλιες που ανέπτυξες μέσω του παιχνιδιού?
5)Ποιο είναι το όνειρο σου?
 6)Έχεις βρει ποτέ NCG Ή CG?
7) Και για να κλείσουμε, τι θα ήθελες να πεις στις αναγνώστριες της συνέντευξης.
Οι απαντήσεις της:
1. Με λένε Κορίνα και είμαι 14! Μένω στην Αθήνα και πηγαίνω στην Γερμανική Σχολή Αθηνών (ΓΣΑ).
2. Μια φίλη μου, μου είπε γι αυτό το παιχνίδι και από τότε που ξεκίνησα, έχω πει σε όλους πόσο ωραίο είναι, μέχρι και τον αδερφό μου έπεισα να κάνει ντολλ ( vasthan). Θέλω επίσης να εξηγήσω από πού βγαίνει το παρατσούκλι μου, επειδή πολλοί με ρωτάνε! VasThan είναι ένα γκρουπ, που έχω με την παρέα μου και το -99- είναι ο τυχερός μου αριθμός!
3. Στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω πιάνο και τένις! Επίσης μου αρέσει να μαγειρεύω :)
4. Φυσικά και υπάρχουν. Τα άτομα που έχω στους καλύτερους μου φίλους είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για μένα στο stardoll!
5. Το όνειρο μου στην πραγματικότητα είναι να καταφέρω μέσα στα χρόνια που θα ζήσω να γυρίσω όλον τον κόσμο! Στο παιχνίδι το όνειρό μου είναι να βγω Covergirl.
6. Όχι ακόμα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσπαθήσει! Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω ότι την Δευτέρα 13 Αυγούστου θα τρέξω γα NCG, οπότε αν μπορείτε βοηθήστε με!
7. Μέσα στον ένα χρόνο που παίζω stardoll αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αντιγραφή στο στυλ και τα χαρακτηριστικά των ντολλς… Υπάρχει ένα πρότυπο και όλες προσπαθούν να το μιμηθούν! Αυτό είναι πολύ κακό, γι’αυτό θέλω να σας πω να είστε ο εαυτός σας και να είστε σίγουρες ότι ο κόσμος/ οι φίλοι σας θα σας εκτιμήσουν περισσότερο έτσι!
Ευχαριστούμε!
Εμείς κορίτσια μου θα τα πούμε κάποια στιγμή με άλλη συνέντευξη...
Πολλά φιλιά

Αγάπη :* ♥

12/4/13

Περίεργα γεγονότα

Γεια σας τι κάνετε;
Εγώ σήμερα μη έχοντας τίποτα να κάνω αποφάσισα να κάνω ένα tour στις διάσημες του stardoll για να δω τι παίζει και μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό στο gb της nikol_n :


Περίεργο έτσι; Η heyLikeG6 δεν είναι πια στους bf της nikol_n και απ'ότι φαίνεται οι δυο τους είναι τσακωμένες για κάποιο λόγο.

Και για να φτιάξουμε λίγο το κλίμα,σήμερα είδα σε ένα blog το παρακάτω βίντεο..Όταν το είδα με έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσα να σταματήσω.Δείτε το και θα σας φτιάξει τη μέρα :


Φιλάκια πολλά♥


David Bowie

Γεια σας.Τι κάνετε σήμερα θα σας μιλήσω για ένα άνθρωπο του καλλιτεχνικού χώρου τον David Bowie. Κανονικά τον λένε David Robert Jones και γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1947 (66 ετών), επίσης γεννήθηκε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Είναι μουσικός, ηθοποιός, συνθέτης και μουσικός παραγωγός.Η μουσική του γράφεται συνήθως ή που γράφει είναι συνήθως ροκ,glam rock,art rock και κάποιες φορές ποπ. Το γνωρίζουμε από το 1962 έως σήμερα.... Μμμ, καιρός να μάθουμε και άλλους καλλιτέχνες που δεν γνωρίζαμε. O David είναι  γνωστός για την υπέροχη φωνή του. Έγινε γνωστός για πρώτη φορά όταν το τραγούδι του Space Oddity έφτασε στα 10 καλύτερα τραγούδια στην Βρετανία.Αυτό ήταν η αρχή της καριέρας του...
Μια φωτογραφία του γνωστού καλλιτέχνη.





Πολλά φιλιά και αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στην Χαριτίνη!!♥♥♥
Ελισάβετ

entertaining!

Ξαναήρθα με το άλλο μου θέμα!Θα σας βάλω κάποιες αστείες εικόνες,βιντεάκια και ένα απο τα αγαπημένα μου διαχρονικά τραγούδια.Γρέψτε μου παρακάτω αν έχετε κάποια ιδιαίτερηγ προτίμηση για το τι θέλετε να βάζω και θα το κάνω!


Συνολάκια!

Γειά σας,τι κάνετε;Ξέρω οτι έχω να γράψω πολύ καιρό αλλά αντιμετώπιζα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου...Τέλος πάντων,αυτό είναι το καινούριο μου συνολάκι.Είναι πιο χειμωνιάτικο,αλλά εντάξει έχει μια δόση άνοιξης!Σας υπόσχομαι οτι το επόμενο θα είναι καθαρά ανοιξιάτικο,ελπίζω να σας αρέσει.Γράψτε μου τη γνώμη σας.Πολλά ΦΙΛΑΚΙΑ!!

11/4/13

"Ιππής" του Αριστοφάνη

Γεια σας, τι κάνετε;
Σήμερα θα μιλήσω για μια θεατρική παράσταση του Αριστοφάνη,τους Ιππής.


Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Ιππής ήταν μια κοινωνική τάξη στην αρχαία Αθήνα και τίποτα άλλο. Λοιπόν η παράσταση σε συνεργασία με τον ήλιο,τη ζέστη και το κάπως "περίεργο" χιούμορ του Αριστοφάνη ήταν εντελώς αποτυχημένη.
Όπως καταλάβατε είδα την παράσταση στο Ηρώδειο το οποίο είναι ένα ανοιχτό θέατρο και οι συνθήκες δεν ήταν και πολύ ευνοϊκές.
Όμως ανεξάρτητα από τα παραπάνω και από τις κακές ερμηνείες η παράσταση έχει γέλιο και είναι και θα είναι πάντα επίκαιρη αφού ο Αριστοφάνης έκανε το έργο για να στηλιτεύσει έναν πολιτικό της εποχής,τον Κλέωνα.Στο πρόσωπο του Κλέωνα μπορούμε να δούμε τον κάθε πολιτικό, που διοικεί άσχημα και οδηγεί τη χώρα του σε αδιέξοδο.Ο Αριστοφάνης με την κωμωδία αυτή πραγματεύεται τη φαυλότητα της εξουσίας και πώς η εξουσία μπορεί να οδηγήσει µία χώρα στην καταστροφή.
Εγώ σας προτείνω να δείτε την παράσταση αλλά σε ένα κλειστό θέατρο γιατί είναι αλήθεια πολύ κουραστικό σε ανοιχτό.

Χαριτίνη

10/4/13

Hot Buys

Γεια σας,  Σήμερα έχουν βγει τα νέα που θυμίζουν την Κίνα...

 Η εικόνα τους:
























Σας αρέσουν;;;; Θα τα αγοράζατε;;; 


Αυτα Sasa3Angel ♥

9/4/13

Christina Aguilera

Holaa... Τι κάνετε;
Σήμερα θα μιλήσω για μια υπέροχη τραγουδίστρια,την Christina Aguilera.
Το πραγματικό της όνομα είναι Christina Maria Aguilera η οποία γεννήθηκε στο Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Όμως δεν είναι Αμερικάνικης καταγωγής είναι Ιρλανδικής. Είναι στιχουργός τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός.Δεν είχε ποτέ έναν  σταθερό τόπο κατοικίας διότι ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός!
Ο πατέρας της όμως ότι την κακοποιούσε και για αυτό άλλωστε η Christina έγραψε το περίφημο τραγούδι της Hurt.Έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως!
Το 2012 η Christina Aguilera ανακοίνωσε όνομα του νέου άλμπουμ και single της μέσω του λογαριασμού του Twitter της. Το Your Body κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου, και θα είναι το πρώτο single του αναμενόμενου άλμπουμ της Lotus. Επίσης το βίντεο κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου. Το βίντεο έχει προς το παρόν 58,000,000 προβολές. Το Your Body έφτασε στη θέση #34 του Billboard Hot 100 και το Lotus στη θέση #7 του Billboard 200.
Η Aguilera ήταν κριτής στην αμερικάνικη βερσιόν του The Voice, από την πρώτη σεζόν μέχρι και την τρίτη. Στην τέταρτη αποφάσισε να μην συνεχίσει, να ασχοληθεί περισσότερο με την κυκλοφορία με του νέου της άλμπουμ αλλά, και να προετοιμαστεί για την παγκόσμια περιοδεία της που θα υποστηρίζει το Lotus. Η τραγουδίστρια shakira, θα την αντικαταστήσει.



Πάντως είναι ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ!
Τα λέμε,Ελισάβετ!

Νέα του stardoll

Γεια σας τι κάνετε;
Λοιπόν, σήμερα έχουμε νέα είδη στο dot σε χρώματα ανοιχτό ροζ,μοβ,κίτρινο και μπλε αντίστοιχα.
Πάμε να τα δούμε :






Πως σας φαίνονται?
Εμένα μου φάνηκαν οκ, αλλά περιμένω από το stardoll να βγάλει καινούργια είδη για μακιγιάζ όπως για παράδειγμα makeup ή και πούδρα.Κάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα χρώματα για σκιές και μάσκαρες.Πρέπει να βγάλουν κάτι καινούργιο επιτέλους.

Επίσης το stardoll έβγαλε προσφορά 50% παραπάνω sds.Η προσφορά λήγει στις 14 Απριλίου οπότε όσοι έχετε λεφτά πρέπει να πάτε να πάρετε τώρα :


Αυτά για σήμερα:) 
Και για τις writers,κορίτσια περιμένω άρθρα! Μην το παραμελείτε! 
Φιλάκια ♥

8/4/13

Νέα LE

Γεια σας,τι κάνετε?
Αυτή τη φορά δεν σας έχω κριτική,αλλά τους νέους ορόφους του LE :



 




Εμένα δεν μου άρεσαν και πολύ,[ούτως ή άλλως δεν θα χάλαγα λεφτά] οπότε δεν πήρα τίποτα!
Εσάς πως σας φαίνονται? 
Περιμένω σχόλια x

7/4/13

One Direction

Γεια σας.Τι κάνετε; Σήμερα θα κάνω ένα αφιέρωμα στους one direction,εάν και ούτε αυτοί μου αρέσουν ,είναι υποχρέωσή μου.

Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy band με έδρα το Λονδίνο, το οποίο αποτελείται από τα μέλη Νάιαλ Χόραν, Ζέιν Μαλίκ, Λίαμ Πέιν, Χάρι Στάιλς και Λούι Τόμλινσον. Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία Syco Records του Σάιμον Κόουελ, αφότου δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της 7ης σεζόν της διοργάνωσης τραγουδιού της Βρετανικής Τηλεόρασης, The X Factor το 2010. Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των social media, οι δύο τους δίσκοι Up All Night (2011) και Take Me Home (2012), έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "What Makes You Beautiful" και "Live While We're Young".
Μπορώ όμως να ομολογήσω πως αποτελείται από αξιόλογα αγόρια!

Μία φωτογραφία τους :






Πολλά πολλά φιλιά και συγνώμη που δεν είχα γράψει τόσο καιρό!!

Η Γεύση της εκδίκησης: Κριτική ταινίας

Γεια σας! Τι κάνετε?
Συγνώμη που έχω καιρό να γράψω αλλά είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνω σινεμά ή να νοικιάζω ταινίες ποιο συχνά.
Αυτή τη φορά θα αναφερθώ σε μια νέα ταινία που παίζεται στο σινεμά τώρα,την γεύση της εκδίκησης και στα αγγλικά dead man down :



Ο Νιλς Άρντεν Όπλεβ μετά τη μεγάλη επιτυχία της τριλογίας millenium και το κορίτσι με το τατουάζ,σκηνοθετεί μια αμερικάνικη περιπέτεια με δόσεις βίας,σωματικής και ψυχολογικής.
Για πρωταγωνιστές επέλεξε τον Κόλιν Φάρελ και φυσικά την Νούμι Ράπας,που υποδύθηκε και την Λίσμπεθ Σαλάντερ στο κορίτσι με το τατουάζ. 
Η ιστορία λοιπόν αναφέρεται σε δύο πρόσωπα με τραγικό παρελθόν που ψάχνουν για εκδίκηση.Δύο γείτονες, ο Βίκτωρ και η Μπεατρίς συναντιούνται τυχαία και γνωρίζονται.Η Μπεατρίς έχει τραυματισμένο πρόσωπο από ένα ατύχημα.Όμως δεν είναι μόνο σωματικά τραυματισμένη αλλά και ψυχικά αφού δέχεται καθημερινά τις επιθέσεις των παιδιών της γειτονιάς όπου την αποκαλούν "τέρας"  και την κάνουν να νιώθει απαίσια.Από την άλλη ο Βίκτωρ έχει χάσει τη γυναίκα και τη κόρη του από τον Αλφόνς Χόυτ,ενός βαρόνου του υποκόσμου όπου και είναι ο αρχηγός της συμμορίας που είναι μέλος.Ο Βίκτωρ έγινε μέλος της συμμορίας για να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας τον Αλφόνς και τα αλβανόφωνα τσιράκια του που είναι υπεύθυνα για το χαμό της οικογένειας του.
Όμως στο σχέδιο του επέρχεται μια απροσδόκητη ανατροπή αφού η Μπεατρίς έχει στα χέρια της στοιχεία που τον ενοχοποιούν και για να μην τον καταδώσει στην αστυνομία του ζητά ως αντάλλαγμα να σκοτώσει τον άντρα ο οποίος μεθυσμένος προκάλεσε το ατύχημα που κατέστρεψε το πρόσωπο της,ένα έγκλημα που ουδέποτε πλήρωσε με το νόμισμα που του άξιζε.
O Όπλεβ ως Δανός σκηνοθέτης είναι δύσκολο να μπει στο κλίμα μιας αμερικάνικης ταινίας και να φτιάξει μια original περιπέτεια που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει.Ο Κόλιν Φάρελ ο οποίος είναι συνηθισμένος σε τέτοιους ρόλους σώζει την κατάσταση ακόμη και αν οι βοήθειες που παίρνει από τον περίγυρο του δεν είναι και οι καλύτερες.Απ'την άλλη η Ράπας πραγματοποιεί την ποιο αδιάφορη και αόρατη ερμηνεία της επιτυχημένης καριέρας της.

3/5

Χαριτίνη

Νέο σκηνικό


Γεια σας! Συγγνώμη που έχω να γράψω τόσες μέρες αλλά, όπως όλοι ξέρετε, αρχίζει η περίοδος των εξετάσεων, και επίσης δεν μπορώ να μπαίνω αργά το βράδυ. Σήμερα σας έχω ένα πανέμορφο σκηνικό. Σίγουρα του άξιζε που κέρδισε την πρώτη θέση =]


Νομίζω πως και σ'αυτό το κορίτσι αρέσουν τα αρώματα =ρ 
Τέλος πάντων... Ελπίζω όσοι έχετε εξετάσεις αυτές τις μέρες να τα πάτε καλά!

♥♥ Πολλά φιλάκια ♥♥

5/4/13

Entertaining!!!

Να 'μαι πάλι με το άλλο μου θέμα entertaining για να σας διασκεδάσω λίγο!
Ελπίζω να σας αρέσουν τα παρακάτω... ♥

Οι γιαγιάδες οταν πλέκουν φορανε γυαλιά,τα λεγόμενα plexiglass... 

Ο Άγγλος λέει:
- Κοιτάξτε τη γαλήνη και την ηρεμία που κυριαρχεί στα πρόσωπά τους. Σίγουρα πρέπει να ήταν Άγγλοι.
Ο Γάλλος λέει:
- Μα τι λες, κοίτα τα κορμιά τους πόσο ωραία είναι μέσα στη γύμνια τους. Πρέπει να ήταν Γάλλοι.
Λέει και ο Έλληνας:
- Ρε σεις, τι λέτε; Δεν έχουν ρούχα, δεν έχουν στέγη, έχουν μόνο ένα μήλο για να φάνε και τους λένε πως αυτό είναι ο παράδεισος. Σίγουρα είναι Έλληνες!

 Επιτυχιμένο τατουάζ!!



Επιτυχημένο τατουάζ!


Και για το τέλος σας έχω το καινούριο τραγούδι των πολυαγαπημένων... Jonas Brothers!!
 

Συνολάκι...!!!

Γειά σας,τι κάνετε?Ελπίζω να είστε καλά!Είμαι εδώ για δεύτερη φορά με το καινούριο μου συνολάκι που ανήκει στο στυλ επονομαζόμενο ''ανδρόγυνο΄΄. Κυριαρχούν δύο αγαπημένα,κλασικά χρώματα το μαύρο και το άσπρο και έχει και το καπέλο που είναι ένα στοιχίο το οποίο λατρεύω! Πείτε μου παρακάτω τη γνώμη σας.

Επίσης θα ήθελα να πω οτι δεν χαροποιήθηκα ιδιαίτερα απο τον πρώτο διαγονισμό,καθώς υπήρχε μόνο μια συμμετοχή,της Χαριτίνης,η οποία είναι και νικήτρια!Θα ήθελα να της πω χίλια ευχαριστώ,γιατί ξέρω οτι το έκανε για εμένα!Χαριτίνη μου σε λατρεύω...


Εμείς τα ξαναλέμε σύντομα,πολλά φιλάκια!

3/4/13

Hot Buys

Γεια σας, λόγω φόρτου και επιπλοκής με το internet ήμουν στο stαrdoll μόνο από το κινητό έτσι δεν έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα :( ! Τέλος πάντων αρχίζω πάλι δουλειά με τα HotBuysWeekly. ☺
 Σήμερα έχουν βγει τα νέα  που θυμίζουν ταξίδι με λεωφορίο ή τρένο.  


Η εικόνα στο starplaza:





















Τώρα τα είδη με τις τιμές τους αναλυτικότερα:



  1. Μία φωσφοριζέ πράσινη ζώνη.
  2. Ένα ζευγάρι  φωσφοριζέ πράσινα πέδιλα.
  3. Μία άσπρη-μπλε τσάντα ώμου.
  4. Ένα μπλε-μοβ φόρεμα.
  5. Ένα πράσινο προς τιρκουάζ κορμάκι.

Συνδυασμοί με το καθένα : 

1. 

2.
 

3.
 

4.
  


Φιλάκια,  Sasa3angel


2/4/13

Justin Bieber

Γεια σας.Μιας και έχω εγώ το θέμα μουσική και μου το ζητήσατε αποφάσισα να γράψω για ένα πολύ δημοφιλή τραγουδιστή της ποπ μουσικής.Όλοι ξέρετε ότι μιλάω για τον Justin Bieber.
O Justin Drew Bieber όπως είναι το πραγματικό του όνομα γεννήθηκε στις
1 Μαρτίου 1994, είναι τραγουδιστής,τραγουδοποιός,μουσικός παραγωγός και ηθοποιός.Απίστευτο κι όμως αληθινό στα 19 του μόλις χρόνια έχει κάνει απίστευτη καριέρα που άλλοι την προσπαθούν 2-10 χρόνια.

Όμως πως έγινε τόσο διασημός;

Το 2008 που ήταν μόλις 14 χρονών ανέβαζε η μητέρα του διάφορα βίντεο που τραγουδούσε ο Justin.Τα είδε αυτά ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν και σήμερα είναι ακόμη μανατζέρ του!

Είζα δει πρόσφατα στο starblog πολλά και άσχημα πράγματα για τον Bieber βασικά εκμεταλεύεται το ότι τον καλούν να τραγουδάει σε πάρτυ των παιδιών τους.

Όριστε και μια εικόνα του:

Πολλά πολλά φιλιά,Τα λέμε...
Ελισάβετ :*

Συνέντευξη από την xrysafenia_40

Γεια σας κορίτσια!
Ξέρω ότι δεν έχετε δει άρθρο μου εδώ και καιρό γι'αυτό σας ζητάω συγνώμη και συγκεκριμένα στην Χαριτίνη (την ιδιοκτήτρια)  που ξέρει πόσο πολύ την αγαπώ.Δεν φταίω όμως εγώ.Είχα ζητήσει από 2 κορίτσια να μου δώσουν μια συνέντευξη και δεν μου έχουν στείλει ακόμα τις απαντήσεις τους.Όμως πήρα από ένα άτομο συνέντευξη και είμαι έτοιμη να την μοιραστώ μαζί σας.Σίγουρα όλες ξέρετε την xrysafenia_40 ,πάμε λοιπόν να την γνωρίσουμε!

1) Πες μας λίγα πράγματα για εσένα.

2) Πως ξεκίνησες να παίζεις ?

3) Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Έχεις κάποιο χόμπι;

4) Υπάρχουν κάποιες φίλιες που ανάπτυξες μέσω του παιχνιδιού?

5)Ποιο είναι το όνειρο σου?

6) Και για να κλείσουμε, τι θα ήθελες να πεις στις αναγνώστριες της συνέντευξης. Ευχαριστούμε πολύ!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Γεια σας,
1)Με λένε Ρίτα και είμαι 13,5.Μένω στην πανέμορφη Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καστοριά.

2)Το stardoll το έμαθα από μια φίλη μου η οποία μας μιλούσε συχνά για αυτό.Από τον τρόπο που μας το περιέγραφε μου ακούστηκε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι,έτσι αποφάσισα να φτιάξω και εγώ.

3)Αυτήν την περίοδο είμαι διακοπές.Περνάω αρκετές ώρες στην παραλία και φυσικά μπαίνω και στο stardoll.

4)Όπως σχεδόν όλοι,έτσι και εγώ έχω αναπτύξει πολλές φιλίες ακόμα και διαμέσου ενός υπολογιστή.

5)Το όνειρο μου σαφώς δεν αφορά τον υπολογιστή.Το μόνο που θέλω είναι να προκόψω στην ζωή μου και να βρω μια καλή δουλειά( γιατί έχουμε και δύσκολες εποχές)

6)Καταρχάς εύχομαι να τους άρεσει η συνέντευξη που έδωσα.Εύχομαι όλοι να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν να όνειρα τους.Καλό καλοκαίρι..

Φιλάκια,
Με αγάπη Ρίτα ♥
Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την όμορφη συνέντευξη

Αγάπη