31/5/13

Saw 1 : Κριτική ταινίας


Γεια σας, τι κάνετε?
Αποφάσισα να κάνω κάποιες αναρτήσεις διαμέσου εξετάσεων αφού είχα κάποιο ελεύθερο χρόνο.
Παρεμπιπτόντως κάνουμε όλοι like εδώ:
http://www.facebook.com/StardollAtGreek

Πάμε στη κριτική τώρα :



How much blood would you shed to stay alive? Αν και λίγο ρητορικό ερώτημα ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα της ταινίας. Εγώ βασικά ξεκίνησα να την βλέπω και πριν καλά καλά αρχίσει,η καρδιά μου πήγαινε ποιο γρήγορα απ'όσο όταν τρέχω. Ποιος φταίει για αυτό? Οι απίστευτα μεγαλοποιημένες κρητικές. Η ταινία στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου τρομακτική. Ναι, συμφωνώ πως είχε ευφυές σενάριο αλλά μέχρι εκεί. Η σκηνοθεσία κάκιστη, παράγοντας που υποβαθμίζει πολύ την ταινία και ερμηνείες μέτριες. Οι μόνοι που ίσως τρόμαξαν, ή καλύτερα αηδίασαν ήταν αυτοί που φοβούνται τα αίματα, και μάλλον δεν θα ήταν πολλοί γιατί δεν συγκρίνεται η ποσότητα αίματος της πρώτης ταινίας με τις υπόλοιπες.

Τώρα να πούμε λίγα πράγματα για το στόρι..Ο άνθρωπος που το σκέφτηκε πρέπει να ήταν πραγματικά διεστραμμένο μυαλό, αφού είναι από τα ποιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχω ακούσει.
Ο δολοφόνος ονόματι Jigsaw είναι ένας ετοιμοθάνατος που θέλει να δώσει στους ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη ζωή ένα μάθημα για να αρχίσουν να την εκτιμούν. Αυτό το πετυχαίνει βάζοντας τους σε ένα αιματηρό παιχνίδι που θα τους αλλάξει τρόπο σκέψης μια για πάντα. Σαν παράδειγμα μπορούμε να πάρουμε τους δύο άντρες που ξύπνησαν σε ένα δωμάτιο με δεμένα τα πόδια και διάφορα κρυμμένα πράγματα που περιμένουν να ανακαλυφτούν μέσα στο δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου και δύο πριονιών. Τα πριόνια βρίσκονται εκεί όχι για να κόψουν την αλυσίδα αλλά τα πόδια τους.

Το saw είναι βίαιο? Ναι είναι! Είναι βίαιο από ψυχολογική άποψη αφού ο ίδιος ο θεατής καλείται να μπει στην θέση των πρωταγωνιστών και να πάρει μέρος στο σαδιστικό παιχνίδι ενός ‘σοφού’ δολοφόνου που μάλλον φαντάζει σοκαριστικό.


Ας βάλουμε ένα 3,5/5 μόνο για το καλό σενάριο/στόρι
Χαριτίνη♥

13/5/13

[....]

Γεια σας.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι για την περίοδο των εξετάσεων, το blog θα σταματήσει να λειτουργεί.
Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι δεν θα έχουν χρόνο να διαβάζουν το blog, οπότε δεν έχει νόημα να γράφουμε.
Πολλά φιλάκια παιδάκια :* 
Χαριτίνη

9/5/13

I'm back! =] (Υπάρχουν UFO?)

Γεια σας καρδούλες μου και Χριστός Ανέστη!
Καιρό έχω να γράψω, ε ε; Τώρα όμως επέστρεψα και θα γράφω για πολλά και διάφορα θέματα! Το θέμα που θα ήθελα να σχολιάσω σήμερα είναι αυτό που γίνεται κάθε φορά και διαφορετικό, με διάφορες ενδείξεις, κάθε φορά και πιο έντονο... Το περιβόητο αυτό θέμα είναι η εμφάνιση UFO στον ουρανό κυρίως τις νύχτες - ή μόνο νύχτες. Πιστεύω πως όσοι διαβάζετε το starblog του Stardoll διαβάσατε και για αυτό το θέμα το οποίο έγραψε μία Starblogger σχετικά και με τις πρόσφατες εμφανίσεις UFO στην Ελλάδα. Πραγματικά, εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι. Πάντως δεν είμαι με αυτούς που λένε "Έλεος πια - τι λέτε τώρα - όλα ψέματα είναι - Βλακείες (και ου το κάθε εξής)" αλλά δεν είμαι ούτε με εκείνους που λένε " Αλήθεια είναι - Σίγουρα υπάρχουν - ναι δίκιο έχετε, υπάρχουν - δεν είδα αλλά πιστεύω [...]" . Δεν μπορώ να προσδιορίσω το μυαλό μου αν διαφωνώ πως υπάρχουν ή το αντίθετο. Όμως όταν βλέπω ενδείξεις, εικόνες ή κυρίως ΑΛΗΘΙΝΆ βίντεο, αρχίζω να ανησυχώ και να φέρνω στο μυαλό μου κάθε περίπτωση - για παράδειγμα: Αν υπάρχουν; Μπορεί να μας απαγάγουν; Να μας σκοτώσουν, να μας φάνε; Μπορεί όμως κάποτε στο μέλλον να συζήσουμε με το εξωγήινο αυτό γένος τους;
Όλα μπορούν να γίνουν. Εσείς τι πιστεύετε για αυτό; Αν πρόκειται να απαντήσετε με βρισιές και άσχημα, προκλητικά και επιθετικά λόγια, καλύτερα μην απαντήσετε =]


Αυτά από μένα για σήμερα.
Πολλά φιλάκια

Φιλοσοφημένα cartoon : Daria

Γεια σας και πάλι.
Σήμερα θα είναι το δεύτερο μέρος των φιλοσοφημένων cartoon και θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε μια σειρά του mtv, την Daria :


H Daria είναι ένα κορίτσι που επιλέγει να μην ακολουθεί τη μόδα και την εποχή της, ντύνεται λιτά, φορά γυαλιά και ανήκει στην κατηγορία των «πολύ διανοούμενων». Καθημερινά πρέπει να συνυπάρχει με την αδερφή της,Quinn,η οποία είναι μια συνηθισμένη και λίγο ψωνισμένη έφηβη και το μόνο με το οποίο ασχολείται είναι η εμφάνιση της.Η Quinn, για την Daria είναι μια κενή περιεχομένου προσωπικότητα, κολλημένη με τη μόδα και έτσι την αντιμετωπίζει ανάλογα.
Η Daria είναι αδιάφορη,αποστασιοποιημένη και κυνική, και κάνει αποκλειστικά παρέα με την Jane Lane που είναι χαμηλών τόνων, με punk attitude και επίσης αδιάφορη και κυνική όπως και η Daria.
Εγώ προσωπικά αποφάσισα να κάνω αφιέρωμα σε αυτή τη σειρά γιατί είναι από τα καλύτερα animation series. 
Όμως απευθύνεται αν όχι σε ενηλίκους, σε έφηβους άνω των 13. Γενικά η daria δεν έχει ούτε βρισιές ούτε βία κτλ. αλλά πραγματεύεται θέματα που δεν απασχολούν παιδιά. Για παράδειγμα έχω πετύχει επεισόδιο για εξωγήινους και κομμουνισμό. 
Το θέμα είναι ότι ένα παιδί δεν είναι ανάγκη να μάθει τι είναι κομμουνισμός, ούτε να του μπουν ιδέες σχετικά για εξωγήινους. Όμως σε γενικές γραμμές η Daria δεν έχει χειροπιαστή βία ούτε κάτι που μπορεί άμεσα να επηρεάσει ένα παιδί.

Βαθμολογία σειράς 5/5 :)
Φιλάκια♥

The call: Κριτική ταινίας

Καλημέρα σε όλους.
Εγώ σήμερα επειδή έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς,βρήκα την ευκαιρία να δω μια ταινία. Παρεμπιπτόντως αν θέλετε να βλέπετε δωρεάν ταινίες online,μπείτε στο watch32.com .
Σήμερα είδα μια ταινία που ούτε καν έχει βγει στο σινεμά,και πρόκειται να βγει ή σήμερα ή αύριο.
Αναφέρομαι στο "the call" με πρωταγωνίστρια την Χάλι Μπέρι:

 

Κατ'αρχάς να πούμε κάτι : δεν έχει σημασία που δεν είναι horror film, ήταν τρομακτικό.
Δεν παίζουν κανέναν ρόλο τα ταμπελάκια που βάζουμε στις ταινίες, αφού η συγκεκριμένη ταινία είναι από τα ποιο τρομακτικά θρίλερ που έχω δει εδώ και καιρό.
Λοιπόν, το θέμα της ταινίας δυστυχώς δεν είναι καθόλου πρωτότυπο. Έχουμε δει πολλές φορές ταινίες με αυτό το consept όπως για παράδειγμα η Τελευταία Κλήση του David R. Ellis, όπου μια γυναίκα πέφτει θύμα απαγωγής και τηλεφωνεί τυχαία σε κάποιον που αποδεικνύεται σωτήρας της.
Όμως ο σκηνοθέτης καταφέρνει να κάνει την ταινία ξεχωριστή με έξυπνα πλάνα,τα οποία είναι συνήθως σκοτεινά και δίνουν σασπένς, αλλά και με τις πολύ καλές ερμηνείες των κοριτσιών που έχουν πέσει θύματα απαγωγής. Την ταινία επίσης συνοδεύουν και οι πολύ γρήγορες ανάσες και τα ψιθυρίσματα που φτιάχνουν μια κλειστοφοβική ατμόσφαιρα. 
Προς το τέλος την ταινίας, καταλαβαίνουμε τις διαστροφικές συνήθειες του δολοφόνου, ο οποίος απαγάγει τις κοπέλες και τους κόβει τα μαλλιά μαζί με το δέρμα και τα κρατάει στο κεφάλι μιας κούκλας ως "αναμνηστικό". Φυσικά αυτός είναι και ο τρόπος που τις σκοτώνει αφού είναι λίγο δύσκολο να επιζήσεις με μισό κεφάλι. Ο τρόπος δολοφονίας που επιχειρεί ο παρανοϊκός δολοφόνος θυμίζει έντονα ταινία τρόμου αλλά και το δέρμα που κατοικώ του Αλμοδοβάρ.

Βαθμολογία 4/5 

Η ταινία είναι πολύ καλή και την συστήνω άφοβα :)
Χαριτίνη 

8/5/13

Hot Buys - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ (για 1 )

Γεια σας, σήμερα έχουν βγει τα νέα hotbuys που  θυμίζουν απογευματινή βολτίτσα ......

Το τσαντάκι που είναι στο κύκλο κάνει ΜΟΝΟ 12 sc άρα και η μη ss μπορούν να την πάρουν !!!! 
Εμένα μου άρεσαν πολύ μόνο τα τσαντάκια ...... 

           Αυτά από εμένα,Sasa3Angel

Maroon 5

Γειά σας! Τι κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ταλαντούχο και περιζήτητο συγκρότημα τους Maroon 5,είμαι σίγουροι πως όλοις μας τους ξέρουμε... αλλά ας μάθουμε λίγα πράγματα για αυτούς!!

•Ποιοι είναι οι Maroon5;
Οι Maroon 5 είναι ένα συγκρότημα ποπ-ροκ απο το Los Angeles,California.

•Ήξερες ότι το πρώτο τους όνομα δεν ήταν Marron 5?
Ενώ ήταν ακόμη στο λύκειο, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Άνταμ Λέβιν(Adam Levine), ο κιμπορντίστας Τζέζ Κάρμισελ(Jesse Carmichael), ο μπασίστας Μίκι Μέιντεν(Mickey Madden), καθώς και ο ντράμερ Ράιαν Ντάσικ(Ryan Dusick) δημιούργησαν μια μπάντα στο γκαράζ τους, η οποία λεγόταν Kara's Flowers και το 1997 κυκλοφόρησαν ένα τους άλμπουμ.

•Από  ποιο τραγούδι έγιναν γνωστοί;
Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα επανασυνδέθηκαν με τον κιθαρίστα Τζέιμς Βάλεντάιν(James Valentine) και πήραν μια πιο ποπ προσανατολισμένη κατεύθυνση ως Maroon 5.Το 2002 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Songs About Jane, το οποίο περιείχε τέσσερα τραγούδια : "Harder to Breathe", "This Love", "She Will Be Loved" και "Sunday Morning", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και έγιναν χρυσά, πλατινένια, ακόμη και τρεις φορές πλατινένια σε πολλές χώρες του κόσμου.

•Ποια ήταν η μεγαλύτερή τους επιτυχία;
Η μεγαλύτερή τους επιτυχία μέχρι τώρα είναι η συνεργασία τους με την Κριστίνα Αγκιλέρα(Christina Aguilera) για το τραγούδι "Moves like Jagger", πωλώντας 8 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και γι’αυτό χαρακτηρίστηκε ένα από τα τραγούδια που έχει κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

•Κυκλοφόρησα πρόσφατα άλλο άλμπουμ;
Το Μάρτιο του 2012, οι Maroon 5 ανακοίνωσαν το τέταρτό τους άλμπουμ, ‘‘Overexposed’’, το οποίο κυκλοφόρησε σχεδόν στα τέλη Ιούνιου του 2012.Το κυρίως τραγούδι σε συνεργασία με τον Wiz Khalifa, "Payphone", έφτασε στο νούμερο τρία των 100 Πιο ‘‘Καυτών’’ Τραγουδιών του Billboard και τελικά ανυψώθηκε στο νούμερο δύο.Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ, "One More Night", έγινε το τρίτο νούμερο ένα τραγούδι του συγκροτήματος.

Maroon 5 Λοιπόν και μία φωτογραφία τους!!


Καλό και σκληρό διάβασμα!!!



4/5/13

Η Lana Del Rey έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη?

Γεια σας.
Επειδή καιρό τώρα υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το αν η Lana Del Rey έχει κάνει ανορθωτική επέμβαση στα χείλη, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Πρώτον : Η ίδια το έχει αρνηθεί σε όλες της τις συνεντεύξεις.Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, γιατί να το κρύψει?
Δεύτερον : Η φωτογραφίες before & after δεν δείχνουν καμιά διαφορά :



Εσείς βλέπετε καμιά διαφορά? Ίσως λίγο στο πάνω χείλος και αυτό γιατί είναι σκυμμένη και δεν φαίνεται καλά! Είναι απαράδεχτο το ότι οι ίδιοι της οι θαυμαστές διαδίδουν αυτές τις φήμες.Και εγώ δεν την υποστηρίζω επειδή είμαι fun της αλλά επειδή δεν μπορώ να βλέπω να κράζουν κάποιον χωρίς λόγο.Δίκιο δεν έχω?

Σε λίγο θα παραπονεθούν και επειδή στη δεύτερη φωτό έχει αλλάξει το σχήμα των φρυδιών.
Εεε! Μην τρελαθούμε κι όλας!

Φιλάκια♥

3/5/13

Φιλοσοφημένα cartoon?

Καλημέρα σε όλους!
Τι μπορεί κανείς να εννοεί λέγοντας ότι ένα cartoon είναι "φιλοσοφημένο";
Λοιπόν, πολλά και διάφορα πράγματα!
Αυτού του είδους cartoon δεν είναι τα γνωστά σε όλους μας (αυτά που παρακολουθούνται αποκλειστικά από παιδιά).
Υπάρχουν πολλά cartoon/animation για ενηλίκους, όχι όμως απαραιτήτως με ακατάλληλο περιεχόμενο όπως βρισιές,βία κτλ.
Από σήμερα και στα επόμενα άρθρα θα κάνω ένα αφιέρωμα σε διάφορες animation σειρές που προορίζονται για εφήβους και κυρίως ενηλίκους.
Θα ξεκινήσω με μια σειρά που έκανε πάταγο στην Ελλάδα,αφού είναι και ελληνική. Αναφέρομαι φυσικά στο "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" :



Επειδή βέβαια σαν Ελλάδα δεν ξέρουμε να βάζουμε ηλικιακά όρια, ακόμα και αν η σειρά πήρε ταμπελίτσα "απαραίτητη η γονική συναίνεση",μεταξύ άλλων την παρακολουθούσαν και πολύ μικρά παιδιά. Για μένα όμως η σειρά δεν βαθμολογήθηκε έτσι με βάση τις βρισιές,τις ερωτικές σκηνές και πολλά ακόμα που περιείχε. Βαθμολογήθηκε έτσι γιατί είναι αιρετική.Μπλέκει τον χάρο με τον Χριστό και τους 12 θεούς του Ολύμπου. Οι ρόλοι αντιστρέφονται και όλοι αυτοί συμβιώνουν -σχετικά- ειρηνικά.Ο χάρος ας πούμε, είναι ο ευαίσθητος της παρέας και όταν οι άλλοι τον πειράζουν λέγοντας του ότι δεν έχει ψυχή αυτός πληγώνεται.
Όμως αφήνοντας την ηθική πλευρά του ζητήματος, και φτάνοντας στην ουσιαστική κριτική, πρεπει να παραδεχτω οτι πράγματι η σειρά ήταν διασκεδαστική. Σε αυτό συμβάλουν οι αστείες φωνές των ηθοποιών αλλά και τα ωραία γραφικά.

Με λίγα λόγια το story της σειράς :
Χιλιάδες χρόνια πριν ο "κυνικός" φιλόσοφος Μένιππος πέθανε. Ο Χάρος τον "πέρασε απέναντι", όμως όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει τον οβολό, ο Μένιππος είπε... «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» ...και συνέχισε να ζει εκμεταλλευόμενος το ηλίθιο γραφειοκρατικό παραθυράκι της ιστορίας μας.

Εγώ παρόλο το γεγονός ότι έχω κάποιες αντιρρήσεις σχετικά με το μήνυμα που περνάει η σειρά πιστεύω ότι είναι μια πολύ πετυχημένη ελληνική παραγωγή, που όμως απευθύνεται σε ώριμα άτομα τα οποία δεν επηρεάζονται από ότι ακούν και βλέπουν.

Βαθμολογία σειράς 4/5  

1/5/13

Δωρόμετρο Tokyo Nights

Γειά σας αγαπητοί αναγνωστές ♥
Θέλω να σας δείξω το νέο δωρόμετρο (στα αγγλικά: gift-o-meter) από την Tokyo Nights. Στις 2/5/13 λήγει. Το ξέρω ότι δεν σας ειδοποίησα πιο πριν, όμως έγινα τώρα μόλις writter ;)
Όπως θα δείτε πιο κάτω, σας έχω βγάλει κάποιες εικόνες. Όσα stardollars/starcoins ξοδεύετε, τόσο περισσότερα αποκλειστικά δώρα παίρνετε. Δείτε:





Τα λέμε :)
-Ηλέκτρα-

Νέα Writter ;)

Γειά σας πανέμορφες/οι αναγνώστριες/στες, 
Είμαι καινούρια writter σε αυτό το blog και χαίρομαι πολύ που θα γράφω άρθρα για εσάς. Το θέμα για το οποίο θα γράφω είναι τα Νέα του Stardoll. Λοιπόν, να σας συστηθώ... Με λένε Ηλέκτρα, είμαι 16 ετών και κατοικώ στην Αθήνα. 
Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Εύχομαι να περάσετε πανέμορφα εκείνη την στιγμή αγάπης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. :) Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλο μήνα! Όπου να'ναι έρχεται και το καλοκαιράκι! Ααα και για τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, που 2-3 μέρες μετά το Πάσχα γράφουν εξετασεις, εύχομαι καλή επιτυχία, και, παιδιά, μην αγχώνεστε! Keep Calm and Study xD 

Υ.Γ. Όσοι θέλετε να με δείτε στο Stardoll, πατήστε εδώ.
Τα λέμε,
Ηλέκτρα ♥



Νέο μαγαζί - Pretty N' Love

Γεια σας και πάλι!
Το stardoll έβγαλε καινούργιο μαγαζί, το pretty n' love :







Εμένα μου φαίνονται χαριτωμένα αλλά το γεγονός ότι το background δεν είναι προς πώληση είναι απογοητευτικό.
Είναι κρίμα γιατί έχουν φτιάξει ωραία εσωτερική διακόσμηση -η όπως αλλιώς το λένε- και ταιριάζει πολύ με τα έπιπλα.

Μια ολοκληρωμένη δουλειά δεν μπορεί να κάνει το stardoll-.-
Χαριτίνη 

Hotbuys

Γεια σας..
Δεν είμαι υπεύθυνη για τα hbs ( -Είμαι ιδιοκτήτρια οπότε είμαι υπεύθυνη για όλα αλλά λέμε τώρα- ) αλλά η writer απ' ότι φαίνεται είχε κάτι να κάνει οπότε ας γράψω εγώ το άρθρο.
Α! Και όσον αφορά τις writers θέλω να σας πω ότι δεν θα σας βγάλω ακόμα (το λέω επειδή μερικές από writers με ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορούν πλέον να γράφουν λόγω εξετάσεων).

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας αυτά είναι τα hbs αυτή τη βδομάδα :



*Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να τα πάρετε.

Προσωπικά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, ειδικά το σορτς είναι απαίσιο.

Φιλάκια <3