30/6/13

stardoll- galaxy shirt! ♥

Γεια σας όμορφες ! Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάξετε μπλουζάκια galaxy και βασικά εγώ έχω μια λατρεία με τα galaxy ! Χαχα  δεν ξέρω γιατί απλά μου αρέσουν πολύ . . .

Όλη μου η φαντασία που τα βραδιά ταξιδεύει στο διάστημα σε άλλους γαλαξίες είναι τώρα πάνω σε ένα ρούχο μάλλον για αυτό τα λατρεύω τόσο πολύ !
Το βίντεο είναι φτιαγμένο από εμένα ! Εύχομαι να βοήθησα ,τα λέμε σύντομα ♥


σκαρφαλώνοντας στην κορυφή


γεια σας σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό αν θέλετε και εσείς να πάρετε αυτό το επίτευγμα πήγαινε στην σουίτα αυτών τον μέλος ένα ένα:

lvl 1: UEA
lvl 2: odet
lvl 3: hahahahahaha41
lvl 4: ait
lvl 5: fei.com1
lvl 6: yessica36
lvl 7: lelq_baba
lvl 8: giannis1997
lvl 9: BabyGostozinhah
lvl 10: StarFrajeska
lvl 11: fei.XD
lvl 12: lovenasiaParty
lvl 13: gmaraki1985
lvl 14: mixaela49
lvl 15: RedDancerMinnie
lvl 16: tapi_21
lvl 17: basilispaokara
lvl 18: DJ-LinaGirl
lvl 19: Wild-Rose.2002
lvl 20: ioannakola
lvl 21: AngelGirl_dj
lvl 22: lilalove26
lvl 23: GiannhC_Ree
lvl 24: beboula_mou
lvl 25: kissmegirl05
lvl 26: evabest15
lvl 27: Fenoula.love
lvl 28: vicky_m...
lvl 29: icecream-sun
lvl 30: leee39
lvl 31: elliapollon
lvl 32: christinaki212
lvl 33: zkjana
lvl 34: jimis_lenua
lvl 35: lovly1801
lvl 36: Konstantinapap.
lvl 37: agathi1996
lvl 38: LIZA_VASILIA1ST
lvl 39: DORITOSILVER
lvl 40: joanna----
lvl 41: fio2000
lvl 42: siakai019
lvl 43: 1pantelhs
lvl 44: adrianaki.13
lvl 45: agapoulitsa86
lvl 46: innagiasena
lvl 47: HappyKikky99
lvl 48: loverfemme2
lvl 49: kely105
lvl 50: xristinapotter5

Γενικά για το sd αυτήν την εβδομάδα

Γεια σας, για αρκετό καιρό δεν έγραφα λόγω καλοκαιρινών διακοπών!
Επίσης δεν θα γράφω τόσο συχνά αυτόν τον μήνα αφού θα είμαι στο χώριο μου και θα μπαίνω μόνο από το Access! Τέλος πάντων...
Πριν λίγες μέρες βγήκε ένα νέο κατάστημα με δύο ορόφους το fever:

Όλα τα είδη του είναι πολύ όμορφα έτσι είναι όλα με stardollars! 
Σας άρεσουν;

Το κατάστημα Mr απέκτησε δύο νέους ορόφους με απίστευτα ρούχα για τα αγόρια του sd: 

Τι λέτε θα αγοράσετε κάτι;



Αυτά από εμένα τα λέμε αργότερα αυτόν το μήνα!
Sasa3Angel

29/6/13

Make up Tips (3) - Ρουζ

Η συνέχεια...
Όταν βάζουμε ρουζ, η καλύτερη προτίμηση για μένα, είναι ένα απαλό πορτοκαλί. Δεν πρέπει να βάζουμε το ρουζ μας σε όλη την ''έκταση'' που καλύπτει το μάγουλο.
1. Βάζουμε μια στρώση από την άκρη του μάγουλου μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση.
2. Βάζουμε ακόμα μια στρώση στην άκρη.
Όπως είπα, η καλύτερη ΓΕΝΙΚΗ επιλογή για μένα είναι το απαλό πορτοκαλί. Όμως μπορείτε να βάλετε άλλο χρώμα ανάλογα με το μακιγιάζ σας.

Αυτά ! 

27/6/13

Make up tips (2)

Γεια σας =] Πέρνοντας μια ιδέα από το άρθρο της συνεργάτιδας ThewniLove111, και θέλοντας από καιρό να γράψω για make-up, αποφάσισα να συμπληρώσω λιγάκι το καταπληκτικό και χρήσιμο άρθρο της!
1.Όπως είπε και η Θεώνη (?), όταν κάνουμε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια, πρέπει να βάζουμε ένα πολύ απλό και ανοιχτόχρωμο κοκκινάδι, ή καλύτερα λιπ γκλος - Όταν θέλουμε ένα κανονικό, ωραίο, κομψό μακιγιάζ με έντονα χρώματα στα μάτια, η καλύτερη και πιο σωστή επιλογή είναι ένα απλό λιπ γκλος =] :
2. Εξαρτάται όμως και από το τι θέλουμε στο μακιγιάζ αυτό. Εάν θέλουμε να εστιάσουμε σε ένα χρώμα και θέλουμε το μακιγιάζ μας να είναι έντονο, τότε η καλύτερη επιλογή είναι να φορέσουμε το ίδιο χρώμα κοκκινάδι με το κύριο χρώμα σκιάς στα μάτια:
3. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλουμε αντίθετο χρώμα κοκκινάδι από ένα απλό χρώμα που να ταιριάζει απόλυτα.

Το ξέρω, μόλις το είδατε είπατε πως ταιριάζει λίγο, αλλά άμα το καλοπαρατηρήσετε θα καταλάβετε =]
Η συνέχεια αύριο ♥

stardoll make up tips ♥

Γεια σας ! Μια κόπια πριν λίγες ημέρες μου ζήτησε να την βοηθήσω με το make up της
έτσι είχα μια ιδέα ! Να φτιάξω μερικές εικόνες για να βοηθήσω την κάθε μια από εσάς με το make  up  της ,ας ξεκινήσουμε !
TIP 1:
'Ένα λάθος που πολλά κορίτσια κάνουν είναι να βάζουν την σκιά πόλη πάνω και δεν έχει πολλές στρώσεις .Βάζετε την σκιά κοντά στα μάτια και κάντε πολλές στρώσεις θα βγει πολύ ωραία.




ΤΙP 2 :
Κάτι που πραγματικά φαίνεται άσχημο είναι αυτό ! Ποτέ μα ποτέ μην βάζετε τόσο έντονο ρουζ και μην φοράτε τόσο έντονο χρώμα, δοκιμάστε ένα ανοιχτό καφέ και φορέστε το από το τέλος τον ματιών μέχρι το στόμα με μόνο μια στρώση. 



TIP 3 : 
Tο κόκκινο κραγιόν είναι ένταξη αν το συνδυάσεις με κάτι απλό στα μάτια αλλά οι περισσότερες κοπέλες το φοράν με πολύ έντονα χρώματα και έτσι γίνετε πολύ άσχημο  , καλύτερα να φορέσετε ένα απαλό ροζ κραγιόν που ταιριάζει με όλα φαίνεται γλυκό και απαλό έτσι όπως πρέπει .
ΤΙP 4:
Για να μην μοιάζεις με μια αστραφτερή επιλογή ποτέ μα ποτέ μην φοράς στα μάτια και στο στόμα LUXE δοκίμασε να φοράς μόνο στο ένα και στο άλλο κάτι άλλο όπως ένα μαύρο χρώμα από τα DOT θα δείχνει καλύτερο !



Αυτά ήταν τα δικά μου τιπς ! ευχαριστώ που τα είδατε αφήστε τα σχόλια σας από κάτι και καλή συνέχεια.  και μην ξεχνάς
♥you are beautiful the way you are ♥





24/6/13

τα νεα του stardoll! ♥

Γεια σε όλες σας κορίτσια, είμαι και πάλι μαζί σας ήμουν απίστευτα άρρωστη αυτών τον καιρό και δεν μπορούσα να γράψω. Όλη μέρα στο κρεβάτι με χάπια και ένα γιαούρτι !Τέλος πάντων τα νέα του stardoll ήταν πολλά και είμαι λυπημένη που δεν πρόλαβα να σας τα δείξω συντομότερα αλλά τώρα είμαι εδώ και θα σας τα πω όλα με αναλυτικές λεπτομέρειες .
Τι λέτε ; ας ξεκινήσουμε ! 

τα περισσότερα είναι πολύ ωραία και για πρώτη φορά στο stardoll υπάρχουν σχέδια που μπορούν να μπουν σε όλα τα σημεία του σώματος !

επιτέλους τα περίμενα τόσο καιρό χαχα ! αγόρασα κάποια πράγματα αλλά δεν ήταν τόσο ωραία τα ρούχα όσο τα προηγούμενα :/

τα μαλλιά είναι τέλεια είναι καλοκαιρινά και πολύ πολύ γκυκούτσικα ήδη  πάρει πολλά από αυτά και όταν έχω και αλλά χρήματα θα πάρω και άλλα χδ.

εντάξει
stardoll σκοπεύεις να βγάλεις φυσιολογικά χρώματα ; όχι ; καλά  ...

ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα στο stardoll είναι τα hotbuys ! όταν έφυγαν στεναχωρήθηκα παρά πολύ αλλά τελικά έφυγαν η όχι ;  φυσικά και όχι αλλά αυτήν την φορά πράγματα που όλες μας ψάχναμε αλλά δεν βρίσκαμε είναι ξανά στα μαγαζιά για αυτό τρέξτε δεν θα είναι για πολύ στα μαγαζιά όπως είπε και η callie.stardoll , ήδη πήρα αρκετά πράγματα αλλά όχι όλα και για αυτό στεναχωριέμαι θέλω πολύ να πάρω και τα άλλα χδ.
και κάτι τελευταίο
ένα νέο κρυμμένο μαγαζί είναι εδώ με πολύ φθηνά πράγματα δείτε αυτά τα δύο συνολάκια δεν είναι τελεία !;πάτα εδώ για να τα δεις !

αυτά από εμένα γλυκές μου εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλες κάντε πολλές βουτιές!
♥BYE♥

17/6/13

νέα LE νέα έρχονται σύντομα ♥

Γεια σας κορίτσια βάλτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε χρήματα γιατί τα νέα LE έρχονται !
(οι εικόνες είναι από το απίστευτο blog http://www.underneathstardoll.net/ γιατί τα πράγματα ήταν παρά πολλά και δεν μπορώ να τα βγάλω όλα φωτογραφία )




Αυτά από εμένα καλή συνέχεια ! τα λέμε σύντομα

Το καρφί: Κριτική ταινίας

Γεια σας..
Συγνώμη για την καθυστέρηση του δεύτερου μέρους του προηγούμενου άρθρου, αλλά είχα τρεχάματα και δεν πρόλαβα. Πάμε προς το παρών σε μία κριτική ταινίας και η συνέχεια έρχεται αργότερα.



Μια ταινία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, και έμμεσα για μένα είναι ένας τρόπος να προτείνει στη κυβέρνηση επανεξέταση της ελάχιστης ποινής για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο τέλος πως η ελάχιστη ποινή για χρήση ναρκωτικών είναι μεγαλύτερη από αυτή για βιασμό και παιδεραστία..
Όμως ας στα πάρουμε απ'την αρχή: Ο 18χρονος Jason, πιάνεται με ένα πακέτο ναρκωτικών στα χέρια, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, και καταδικάζεται σε 10 χρόνια κάθειρξη. Ο πατέρας του προσπαθεί να τον βγάλει από τη φυλακή με εγγύηση αλλά αποτυγχάνει. Ο μόνος τρόπος να μειωθεί η ποινή του, είναι να βοηθήσει την αστυνομία να πιάσει εμπόρους ναρκωτικών που τυχόν ήρθαν σε επαφή μαζί του είτε είναι φίλοι του είτε όχι. Εκεί όμως η υπόθεση μπλέκεται αφού ο Jason αρνείται να καρφώσει τους φίλους του, και ο πατέρας αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο John Matthews λοιπόν, ο πατέρας του Jason, εισχωρεί σε μια βίαιη ομάδα εμπόρων ναρκωτικών με αρχηγό τον Μαλίκ και προσφέρεται να βοηθήσει στη μεταφορά με τις νταλίκες του. Η πρώτη μεταφορά γίνετε με επιτυχία χωρίς να καταφέρει να γίνει η σύλληψη, και την δεύτερη φορά ο John θα δουλέψει για τον El Toppo έναν σημαντικό και αδίστακτο "παίχτη" στο μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών.

Σε γενικές γραμμές η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ & με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες που έχω δει στο σινεμά τα τελευταία δύο χρόνια.
Είναι μια κλασσική ταινία δράσης, με τέλος προβλέψιμο βέβαια, αφού αν ο πρωταγωνιστής τελικά πέθαινε η ταινία δεν θα είχε αξία. Ο Dwayne Johnson πολύ καλός στην ερμηνεία του όπως και η Susan Sarandon στο ρόλο της δικηγόρου.

4/5 από εμένα

Χαριτίνη x

14/6/13

Δωρεάν μοβ φόρεμα

Γεια σας,
 Σήμερα Βρήκα ένα δωρεάν φόρεμα :

Για να το αποκτήσετε :
Πηγαίνετε σε αυτό το Proxy: bypassthe.net/ και πληκτολογήστε στην γκρι περιοχή  www.stardoll.com (αντιγραφή και επικόλληση). Έπειτα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο stardoll κανονικά. Κλείστε την καρτέλα και ξανασυνδεθήτε στο λογαριασμό σας θα είναι σε μία ροζ σακούλα στην σουίτα σας.
Η Σακούλα: 

Αυτά,Sasa3Angel

νέα ρουαλτυ πράγματα

Γεια σας κορίτσια σήμερα βγήκαν νέα ρουαλτυ πράγματα ακριβώς όπως το υπολόγιζα

ρίξτε μια μάτια παρακάτω :



Τα πράγματα είναι υπέροχα και όπως ξέρουμε τα πράγματα είναι

αποκλείστηκα   και μόνο για της ροαλτυ ... δυστυχώς η ευτυχώς τα πράγματα είναι υπέροχα και κλασικά όπως πάντα το σταρδολλ έκανε και μικρό λαθάκια του  ;D 
Πατήστε πάνω στην εικόνα και θα δείτε πως το καροτσάκι ήταν για 11 sc φυσικά μετά από λίγα λεπτά άλλαξε και έγινε για 11 sd  .
Αυτά από εμένα τα λέμε σύντομα.
♥BYE♥
Θεώνη

Η τελειότητα

Η τελειότητα,
Τι είναι η τελειότητα; υπάρχει τελικά η βρίσκετε στην φαντασία μας; Κατά την γνώμη μου η τελειότητα υπάρχει παντού μα είναι ατελείς. Ο κάθε ένας από εμάς έχει μπροστά του το τέλειο και προσπαθεί να το φτάσει όταν όμως το φτάσει θα καταλάβει πως τελικά δεν έχει φτάσει και υπάρχει πολλής δρόμος ακόμα. Μπορεί στην καθημερινή ζωή μας, στις περισσότερες πράξεις μας να στοχεύουμε σε κάτι καλύτερο, σε κάτι πληρέστερο με ενδόμυχη διαδρομή προς μια απροσδιόριστη τελειότητα, στην πραγματικότητα όμως ανακαλύπτουμε ότι δεν την πετυχαίνουμε. Η τελειότητα  βρίσκετε στους ανθρώπους που είναι ολοκληρωμένοι που μπορούν να προσφέρουν σε εσένα ότι περισσότερο μπορούν χωρίς να ζητήσουν αντάλλαγμα ,η αγάπη λέμε είναι τέλεια ,η στοργή λέμε είναι τέλεια ,η φιλία λέμε είναι τέλεια τι γίνετε όμως όταν όλα αυτά βρίσκονται στην καρδιά και στην ψυχή ενός ανθρώπου ; Αυτό που θέλω να σας πω είναι πως η τελειότητα υπάρχει και είναι διαφορετική για τον κάθε ένα ! Η προσωπικότητα του καθενός θα το κρίνει αυτό ....Κανείς δεν μπορεί να κρίνει το τέλειο αφού είναι κάτι το ατελείς ! Το τέλειο υπάρχει για εμένα αλλά δεν υπάρχει για εσάς ,όλοι έχουμε δημιουργήσει το δικό μας τέλειο και τον δικό μας όρο τελειότητας είμαστε όλοι ατελείς και μέχρι να αγγίξουμε το τέλειο θα ανακαλύψουν πως υπάρχει και άλλο πιο πάνω .
Πείτε μας και εμάς την γνώμη σας για αυτό το θέμα ♥
♥BYE♥
Θεώνη 

Ο ρατσισμός ,η ισότητα και η δικαιοσύνη ♥

Ο ρατσισμός 
Ο ρατσισμός είναι μια προσωπική άποψη και η άποψη του καθενός είναι πράγμα ανεκτίμητο ! Όμως γιατί να νομίζει ένας άνθρωπος πως τα αλλά άτομα γύρω του είναι κατώτερα λόγο θρησκείας χρώματος γλώσσας η ακόμα και το ότι υποστηρίζει διαφορετική ποδοσφαιρική ομάδα ; Μήπως είμαστε όλοι μας έστω και λίγο ρατσιστές και δεν το ξέρουμε ; Πόσες φορές έχετε πάει κόντρα σε ένα άτομο ενώ ξέρετε πως έχει δίκαιο ; Πόσες φορές έχετε κοροϊδέψει κάποιον για το βάρος του η για την εθνικότητα του έστω και αν αυτός δεν το γνωρίζει ; Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά και όλα αυτά τα μικροπράγματα  που κάνουμε όλοι μας ίσως επειδή μας παροτρύνουν η ίσως το κάνουμε για πλάκα, όταν λέμε πως είμαστε κατά του ρατσισμού εννοούμε πως  καταλαβαίνουμε τον άλλων σαν να είναι ο δικός μας εαυτός ...Η ισότητα στον κόσμο είναι απαραίτητη αλλά μήπως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να είναι αυτή που κυριεύει  γιατί αν ένας κοντός και ένας ψηλός είχαν δύο σκαμνάκια για να μπορέσουν να δουν τον αγώνα με την ισότητα θα πρέπει να πάρει ο ένας από ένα αλλά ο κοντός δεν θα μπορέσει να δει ενώ με την δικαιοσύνη ο κοντός θα πάρει και τα δυο σκαμνάκια για να μπορέσει και αυτός να δει !Ο ρατσισμός ταυτίζεται με την ισότητα των ανθρώπων όμως είναι αυτή επαρκής για να δημιουργηθεί η δικαιοσύνη ;.

Θέλω να ακούσω πολλές γνώμες ας βγάλουμε ένα συμπέρασμα μαζί ! αφήστε τα σχόλια σας από κάτω. 
♥BYE♥
Θεώνη.

13/6/13

Νέα L.E

Καλησπέρα,
Έρχονται νέα LE; 
Ελπίζω ναι μάλλον θα έχουν θέμα καλοκαίρι!!!! 

Μου αρέσει πολύ αυτό!!!
Sasa3Angel

Αλλαγή στον τρόπο πληρωμής

Γεια σας,
Σήμερα ήθελα να πάρω stardollars και είδα αλλαγές στη μορφή της ΄΄διαφήμισης΄΄ για αγορά stardollars και superstar/royalty. Δείτε τις εικόνες:


και 



Επίσης αλλαγή στις τιμές:
1. στα stardollars...
α) με κινητό τηλέφωνο

β) με πιστωτική κάρτα

γ) με κάρτα paysafe

δ) με σταθερό τηλέφωνο

ε) με κάρτα PayPal
στ) με κάρτα δώρου


2. στο superstar/royalty
α) με κινητό

β) με πιστωτική κάρτα

γ) με κάρτα paysafe

δ) με σταθερό τηλέφωνο

ε) με κάρτα PayPal

στ) με κάρτα δώρου


Αυτά ελπίζω να αγοράσετε εγώ αγόρασα!!!! 
Πολλάαα φιλιά, Sasa3Angel

Downtown: ντετέκτιβς

Γεια σε όλες σας κορίτσια σήμερα έχω κάτι που θα σας εκπλήσσει ! Πάμε λοιπόν ντετέκτιβς πάρτε τους  μεγενθητικούς φακούς μαζί σας και ας ξεκινήσουμε  ...

κλασικά οι δύο κουκλίτσες ... μα για μισό λεπτό τι είναι αυτό από πίσω ;!

DOWNTOWN!το βλέπετε ;


τώρα καλύτερα ;; 
μα καλά
τι είναι επιτέλους αυτό !; θυμάστε αυτά τα δύο σποιλερς;;











το σταρδολλ κάτι ετοιμάζει είμαι σίγουρη!
αυτά από μένα κορίτσια τα λέμε συντομαα
♥BYE♥