26/7/12

Μακιγιάζ με λίγα!

Hello dollies!
Σε αυτό το άρθρο σκέφτηκα να σας δείξω μερικά μακιγιάζ που δημιούργησα στην δικιά μου κούκλα. Επίσης να σημειώσω ότι η κούκλα μου έχει πολύ λίγα προϊόντα μακιγιάζ, κάτι που το κάνει πιο δύσκολο.

Tο πρώτο μακιγιάζ είναι αυτό:
 Έβαλα λίγη μαύρη σκιά και μαύρο μολύβι και φουξ κραγιόν. Επίσης έβαλα και λίγη μάσκαρα για πιο γοητευτικό βλέμμα.

Το δεύτερο:
 Έβαλα πάλι μαύρη σκιά και μολύβι, αλλά και λίγη μάσκαρα. Διατήρησα τα χείλη στο φυσικό τους χρώμα και απλώς πρόσθεσα λίγο λιπ γκλος για λάμψη.

Το τρίτο:

Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Έχω βάλει γαλάζια σκιά σε όλο το μάτι και στην άκρη έβαλα λίγη μαύρη για να φαίνεται σαν σκούρο μπλε. Από πάνω έβαλα λίγη γαλάζια ακόμα για να μην φαίνεται πολύ σκούρο. Άπλωσα λίγο μαύρο μολύβι στην εξωτερική γωνία του ματιού, και μάσκαρα. Τέλος έβαλα λίγο γυαλιστικό λιπ γκλος.

Το τέταρτο:
 Σε αυτό το μακιγιάζ έβαλα γαλάζια σκιά σε όλο το μάτι και μαύρο μολύβι για να μην φαίνεται πολύ σκέτο. Πρόσθεσα λίγη μάσκαρα και τέλος λίγο λιπ γκλος στα χείλη.

Το πέμπτο και τελευταίο:
Πολύ απλό μακιγιάζ. Λίγο μαύρο μολύβι και λίση μάσκαρα στα μάτια είναι αρκετά. Όσο για τα χείλη, έβαλα λίγο απαλό ροζ κραγιόν. Αυτό που κάνει το μακιγιάζ διαφορετικό από τα άλλα είναι τα πορτοκαλί μαλλιά.

Πώς σας φάνηκαν;;
Ποιο σας άρεσε περισσότερο;;
Περιμένω σχόλια ^ω^
xxx
Nefeli.Smiley

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νεφεληη εκανες φανταστικη δουλεια:) Λατρευω το τριτο & τεταρτο makeup μπραβο♥

Νεφέλη είπε...

ευχαριστώ πάρα πολύ! ^ω^