29/10/12

Gossip news in real life.......xD


Γεια σας αγαπητές αναγνώστριες......Είμαι μια καινούργια writter που γράφω σε αυτό το υπέροχο blog.....=)....Ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι 13 χρονών....Στο Stardoll με λένε Isabella_R_Swan.....Είμαι writter σε άλλο ένα blog το              << stardoll ala elinika >> 

Για να δούμε 3 νέα


1ο  
Το καινούργιο trailer του Breaking Dawn part 2

http://www.youtube.com/watch?v=5xOSoONDpY4




2o



Απήγαγαν 14χρονη μετά από γνωριμία μέσω Facebook

Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, 129 απαγωγές παιδιών εκ των οποίων οι 27 λόγω παραπλάνησης μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
Τελευταίο περιστατικό αποτελεί η απαγωγή ενός 14χρονου κοριτσιού από την Ινδονησία. Η έφηβη δέχτηκε αίτημα φιλίας από ένα μεγαλύτερο άντρα, τον οποίο δε γνώριζε.
Το κορίτσι απήχθη από τον άντρα με αποτέλεσμα να κλειστεί σε ένα δωμάτιο όπου βιάστηκε επανειλημμένως. Ο δράστης της είχε υποσχεθεί ότι θα τη στείλει σε ένα νησί όπου ακμάζουν τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων, αλλά τελικά απελευθερώθηκε από το βιαστή της.
Ένα μήνα μετά το περιστατικό, καταγράφηκαν άλλες εφτά περιπτώσεις κοριτσιών από την Ινδονησία που απήχθησαν από αγνώστους που γνώρισαν μέσω Facebook.


3o



Μαριέττα Χρουσαλά: Σήμερα βγαίνει από το μαιευτήριο



Μαριέττα Χρουσαλά : Σήμερα βγαίνει από το μαιευτήριο


Σήμερα αναμένεται να βγει από το μαιευτήριο η Μαριέττα Χρουσαλά.
Η Μαριέττα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μπορεί αρχικά ο προγραμματισμός να ήταν μητέρα και κόρη να πάρουν εξιτήριο χθες, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Έπρεπε να μείνουν λίγο ακόμα στο μαιευτήριο και έτσι εξιτήριο θα πάρουν σήμερα. Θα πάνε στο σπίτι τους όπου όλη η οικογένεια τους περιμένει με ανυπομονησία. Τόσο η Μαριέττα, όσο και ο Λέων Πατίτσας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν έχουν σταματήσει να δέχονται δώρα και ευχές για το αγγελούδι τους


Αυταααα......



Φιλάκια Isabella_R_Swan


















.

Δεν υπάρχουν σχόλια: