28/8/11

Σε κόντρα η Τάμτα & η Φουρέιρα;


Καιρό είχαμε να ακούσουμε για κόντρα στη showbiz, αλλά ας είναι καλά η Τάμτα και η Ελένη η Φουρέιρα, οι οποίες κάνουν «ποδαρικό» για τον χειμώνα. Όπως ακούσαμε στο δελτίο του Star , οι δύο τραγουδίστριες που πρόκειται σύντομα να εμφανισθούν στο πλευρό του Sakis Ρουβά σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι στα μαχαίρια.
Πριν καν ξεκινήσει το πρόγραμμα και οι πρόβες, ήρθε και φούντωσε μία κόντρα μεταξύ τους και το λόγο μπορείς να τον φανταστείς... η μαρκίζα!!! Ποιο θα είναι το πρώτο γυναικείο όνομα στο σχήμα; Οεο; Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα των κοριτσιών και η γκρίνια μεταξύ τους δίνει και παίρνει.
Φανταζόμαστε ότι η Τάμτα ως «παλιά» και ως σχεδόν μόνιμη ντάμα του Sakis θέλει να είναι αυτή το πρώτο όνομα. Και η Φουρέιρα ως ανερχόμενη δύναμη και πολυδιαφημισμένη αυτή την περίοδο θέλει με τη σειρά της να δει το δικό της όνομα κάτω από του «ειδώλου». Βέβαια, η Ελένη σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star απέφυγε να αναφερθεί στις φήμες περί κόντρας κι όταν η δημοσιογράφος επέμενε, η νεαρή αοιδός βιαζόταν να κλείσει το τηλέφωνο γιατί «πνιγόταν» στη δουλειά. Χμ.

.Στα μαχαίρια Τάμτα - Φουρέιρα;

Φιλάκια πολλά helen :)





Δεν υπάρχουν σχόλια: