14/8/11


Leonardo DiCaprio και Johnny Depp οι υψηλότερα αμειβόμενοι του Χόλιγουντ   

 Ο Leonardo DiCaprio και ο Johnny Depp βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Χόλιγουντ με τους υψηλότερα αμειβόμενους ηθοποιούς, όπως ανέφερε την Δευτέρα το περιοδικό Forbes στον ιστότοπό του.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο DiCaprio και ο Depp έβγαλαν 77 εκατομμύρια δολάρια και 50 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο κωμικός Adam Sandler, με 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ακολουθούν ο Will Smith με 36 και ο Tom Hanks με 35 εκατομμύρια δολάρια.
Ο DiCaprio, ο οποίος ανέβηκε από την πέμπτη στην πρώτη θέση της λίστας, σημείωσε τον περασμένο χρόνο δύο εισπρακτικές επιτυχίες: «Το Νησί των Καταραμένων» και το «Inception», ταινίες που του απέφεραν ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.
Ο Depp, που ήταν ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός τον περασμένο χρόνο, εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχία στη συνέχεια των “Πειρατών της Καραϊβικής”.
Το Forbes συνέταξε τη λίστα με βάση τα εισοδήματα των ηθοποιών για το οικονομικό έτος που έληξε την 1η Μαΐου από πληροφορίες ατζέντηδων, δικηγόρων και παραγόντων της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Φιλάκια πολλά helen ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: