4/1/12

Γεια σας! Όπως είδατε έγιναν κάποιες αλλαγές στο blog που ελπίζω να σας αρέσουν.Λοιπόν,από σήμερα αλλάζω θέμα..Νέες ταινίες. Επειδή μάλλον θα γράφω γι'αυτό στο stardoll alla ellinika είπα να τα γράφω και εδώ.Το πρώτο μου άρθρο :

To κορίτσι με το τατουάζ 
Το Κορίτσι με το Τατουάζ: Ιδανικό αμερικανικό ριμέικ

Ακόμα κι αν δεν ήταν ένα από τα καλύτερα περιπετειώδη θρίλερ των τελευταίων χρόνων, η σουηδο-δανέζικη ταινία του Νιλς Άρντεν Όπλεβ θα γνώριζε σύντομα το χολιγουντιανό της ρετουσάρισμα. Ευτυχώς που τη «βρόμικη δουλειά» ανέλαβε ο κορυφαίος στιλίστας Ντέιβιντ Φίντσερ (του «Seven» και του «Fight Club»), ο οποίος ανέβασε γκάζια ήδη από το σπιντάτο τρέιλερ και την προκλητική, σκοτεινών τόνων και σκιαχτική για το αμερικανικό κοινό αφίσα με την ημίγυμνη Ρούνι Μάρα. Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του περσινού «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» καλείται να ενσαρκώσει μια ισάξια της Νούμι Ραπάσε Λίζμπεθ Σαλάντερ, τη νεαρή χάκερ η οποία βοηθά τον δημοσιογράφο Μίκαελ Μπλόμκβιστ να βρει μια χαμένη για 40 χρόνια γυναίκα. Πιστή στο μυθιστόρημα του Στιγκ Λάρσον η διασκευή από τον πολύπειρο Στίβεν Ζαΐλιαν («Η Λίστα του Σίντλερ», «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης»), σε μουσική των Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος του «The Social Network».

Και το trailer :

__________________________________________________________
Νήσος 2 (Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού)
1.jpg
Ο Χρήστος Μήτσης λέει :
Σίκουελ το οποίο ξαναζεσταίνει χλιαρά τη συνταγή της εμπορικά πιο πετυχημένης ελληνικής κωμωδίας της τελευταίας πενταετίας.Οι σεναριογράφοι αντιγράφουν χωρίς κέφι τον εαυτό τους,ο Αντώνης Αγγελόπουλος του τηλεοπτικού "παρά πέντε" ενώνει πλάνα και σκηνές με ένα στοιχειώδες,διεκπεραιωτικο κωμικό timing,οι χαριτωμένες της προηγούμενης ταινίας έχουν γίνει πλέον εξόφθαλμες αφέλειες,ενώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Ελένη Καστανή είναι οι μόνοι που βάζουν τα δυνατά τους για να σώσουν τα προσχήματα.. 
Και το trailer :

Περισσότερες ταινίες και πληροφορίες στο επόμενο άρθρο..
Φιλιά Χαριτίνη...


Δεν υπάρχουν σχόλια: