12/8/11

hackers

Γειά σας παιδιά॥σήμερα॥σκέφτηκα να γράψω ένα θέμα,που μας αποσχολεί όλους॥πφφ॥οι ΧΑΚΕΡ॥αυτοί οι ανόητοι ανθρωποι που μας κάνουν να νιωθουμε ανασφαλής॥ξέρετε κάτι?
δεν μπορώ να σας βοηθήσω να αποφύγετε τους χακερς,αλλά μπορώ να σας δόσω πληροφορίες πως να πάρετε πίσω τον λογαριασμό σας..ακούστε με,δεν μπορώ να τα πω απο εδώ,όλα τα υπόλοιπα θα σας τα πώ άλλη φορά,τώρα λέω τα κύρια..
αν χάσατε τον λογαριασμό σας,πηγαίνετε,φτιάξτε άληη κούκλα και έπιτα,πάτε κάτω-κάτω εκεί που λέει "εποικηνωνήστε μαζί μας" και στείλτε μύνημα με θέμα "κλεμένει λογαριασμοί"
πρέπει να ξέρετε απ'έξω :
1.όνομα χρήστη
2.ημερομηνία γέννησης
3.αριθμό αναφοράς απο αγορά ή την ημερομηνία της αγοράς,είδος πιστοτικής κάρτας & τα 4 τελευταία ψηφία της πιστοτικής σας..
το stardoll,δεν θα σας ζητούσε ΠΟΤΕ κωδικό,για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγω!
αν έρθουν μυνήματα στο μαιλ σας,ζητόντας κωδικό,ή και στον λογαριασμό σας..μην τον δώσετε ΠΟΤΕ!
οι υπάληλοι του stardoll(stardoll employees),ξέρουν είδη τους κωκούς μας,αν πατήσουν ας πούμε αναζήτηση:alkistara7kitty,λέει:name:alkistara7kitty,age:13,country:greece,password:....(τον κανονικό μας κωδικό..)
αυτό τον άθρο ελπίζω να σας φανεί χρήσημο,ήθελα να ξέρετε διάφορα γιατί ξέρω πως είναιι να χάνεις την doll σου!
φιλάκια,να προσέχετε!
και να θυμάστε είμαστε εμείς εδώ..
alkistara7kitty..:*


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγω παρατησα το stardoll δν γινετε να με χακερνουν συνεχεια τοσες πολλες φορες ολοι σε εμενα πηγαινουν εγω το παρατησα το δικο μμ stardoll και σας πρωτεινω να το παρατησετε και εσεις