5/6/13

Το stardoll στις μέρες μας..

Δεν θέλω να κατακρίνω το stardoll, απλά θέλω να πω την γνώμη μου και να μου πείτε και εσείς την δική σας.
Πρώτα από όλα το stardoll όταν δεν ήταν διάσημο, δεν είχε τις ντίβες που υπάρχουν σήμερα αλλά όλοι απλά παίζανε και γνωρίζονταν μετάξι τους, έκαναν παρέες κτλ. Τώρα το stardoll έχει γίνει ένα μέρος τσακωμού, ρατσισμού, ψεβδο-μαγκιάς και ένα στρατόπεδο πολέμου. Και θαλω να μίλησα τις fake dolls. Μιλάω για τα κορίτσια που επειδή ζηλεύουν, φτιάχνουν μια κούκλα που κατακρίνει και βρίζει τους άλλους, δεν δείχνουν όμως την ταυτότητα τους γιατί φέρετε δεν μπορούν να εκφραστούν θε την πραγματική τους ταυτότητα και χρειάζονται "δεύτερους". Και φυσικά τα απίστευτα run όλων! Που αν τρέξεις την ίδια μέρα με κάποιον άλλο αρχίζει να σε βρίζει και να σε κακολογεί πίσω από την πλάτη σου, να σε αντιγράφει, να μην σε σέβεται, και να σου μιλάει με ένα περίεργο υφάκι , και φυσικά να μην σέβεται την στάση που κρατάς απέναντι του και να πέφτει σε τέτοιο επίπεδο
Άντε να μιλήσω και για τις hackers.. Όχι για αυτές που χρησιμοποιούν προγράμματα, αλλά για αυτά τα κοριτσάκια επιπέδου 20 που βγαίνουν και λένε "δώσε μου τον κωδικό σου να σου βάλω χρυσά ". Αν είναι δυνατόν! Όποιος τους πιστέψει θα πρέπει να είναι εντελώς ανόητος. Και ειδικά αυτό το "το stardoll θα κλείσει, στείλε αυτό το μήνυμα σε 20 άτομα για να μην διαγράφει ο λογαριασμός σου", είναι το πιο εκνευριστικό!
Για να μην πω για τα κορίτσια που ψωνίζονται γιατί πήραν 20 βραβεία, οι και καλά οι "ντίβες" που δεν μιλάν στο chat γιατί φυσικά όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι .
Για να λέμε την αλήθεια όμως, και το προσωπικό του stardoll δεν πάει πίσω αφού οι προσφορές που δίνουν κάνουν τα μέλη να ζηλεύουν το ένα το άλλο και ο ένας να προσπαθεί να γίνει καλύτερος από το άλλο, και ειδικά αυτά τα τραγικά λάθη που γίνονται με την εθνική covergirl είναι αδιανόητα .
Φυσικά και το stardoll έχει τα θετικά του όπως να κάνεις φίλους, να διασκεδάζεις, να μαθαίνεις, να γίνεσαι καλύτερος στην μόδα κτλ. Δυστυχώς όμως τα μειονεκτήματα είναι περισσότερα για αυτό να είστε ο εαυτό σας μην αναγράφεται να είστε αληθινοί ! Όλοι μπορούν να καταφέρουν το αδύνατο:)!

Παρακάτω θα δείτε μερικές φακε και μερικά άτομα που δεν σέβονται τα αλλά μέλη :





Oι παραπάνω εικόνες χρησιμοποιούν κακό λεξιλόγιο και ζητώ συγνώμη για αυτό, τις έβαλα απλά για να σας δείξω τι πράγματα συμβαίνουν στο stardoll!

♥BYE♥
ΘΕΩΝΗ ;*

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dikeo eixeis! :P

Ανώνυμος είπε...

Πωω πωω!Τι ζηλιαριδες!-_- Τετοιες υπαρχουν και μας χαλαν το stardoll!Παιζω 4,5 χρονια stardoll!Τετοιες συμπεριφορε εχει απο το 2011!!!

Ανώνυμος είπε...

ego paizo stardoll apo to 2011 kai gia proth fora poy hmoyn mikro leven moy zitisan ton kodiko moy eytixos poy eixa thn aderfh moy kai moy eipe na mhn to doso tote ta katalaba ola sto stardoll