9/4/13

Christina Aguilera

Holaa... Τι κάνετε;
Σήμερα θα μιλήσω για μια υπέροχη τραγουδίστρια,την Christina Aguilera.
Το πραγματικό της όνομα είναι Christina Maria Aguilera η οποία γεννήθηκε στο Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Όμως δεν είναι Αμερικάνικης καταγωγής είναι Ιρλανδικής. Είναι στιχουργός τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός.Δεν είχε ποτέ έναν  σταθερό τόπο κατοικίας διότι ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός!
Ο πατέρας της όμως ότι την κακοποιούσε και για αυτό άλλωστε η Christina έγραψε το περίφημο τραγούδι της Hurt.Έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως!
Το 2012 η Christina Aguilera ανακοίνωσε όνομα του νέου άλμπουμ και single της μέσω του λογαριασμού του Twitter της. Το Your Body κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου, και θα είναι το πρώτο single του αναμενόμενου άλμπουμ της Lotus. Επίσης το βίντεο κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου. Το βίντεο έχει προς το παρόν 58,000,000 προβολές. Το Your Body έφτασε στη θέση #34 του Billboard Hot 100 και το Lotus στη θέση #7 του Billboard 200.
Η Aguilera ήταν κριτής στην αμερικάνικη βερσιόν του The Voice, από την πρώτη σεζόν μέχρι και την τρίτη. Στην τέταρτη αποφάσισε να μην συνεχίσει, να ασχοληθεί περισσότερο με την κυκλοφορία με του νέου της άλμπουμ αλλά, και να προετοιμαστεί για την παγκόσμια περιοδεία της που θα υποστηρίζει το Lotus. Η τραγουδίστρια shakira, θα την αντικαταστήσει.



Πάντως είναι ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ!
Τα λέμε,Ελισάβετ!

1 σχόλιο:

Klarisia είπε...

Την λατρεύω!!