23/4/13

Oblivion : Κριτική ταινίας


Γεια σας. Σήμερα θα αναφερθώ σε μια πολύ πρόσφατη ταινία, το oblivion (που σημαίνει λήθη) με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise:



Βρισκόμαστε στο 2077.Οι εξωγήινοι είχαν επιτεθεί για να καταλάβουν τη Γη. Παρόλο το γεγονός ότι καταφέραμε να τους αποτρέψουμε, η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη από τα πυρηνικά και πλέον η Γη είναι σε πολύ λίγα μέρη κατοικήσιμη.Ο Τζακ Χάρπερ είναι ένας αστροναύτης που μένει μαζί με την συνεργάτιδα του, Βίκα σε ένα διαστημικό σκάφος πάνω από τα σύννεφα.Ο Τζακ κατεβαίνει στη Γη πολύ συχνά, με την καθοδήγηση της Βίκα η οποία δέχεται εντολές από μια περίεργη γυναίκα μέσα από έναν πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά πίνακα.
Η ταινία είχε ένα ωραίο κλίμα, όμως σε κάποιες λήψεις ξέφευγε από τα απλά ωραία εφέ και έκανε τον θεατή να νιώθει λες και έπαιζε πολεμικό βιντεοπαιχνίδι με στόχο να πυροβολήσει πυραύλους.Η ερμηνεία του Κρουζ ήταν αρκετά καλή.Συνεχίζει να μας θυμίζει ότι είναι ένας μεγάλος αστέρας ταινιών δράσης και σε συνεργασία με τον Τζόζεφ Κοζίνσκι ο οποίος διαπρέπει στον τομέα της εικονικής αναπαράστασης, καταφέρνουν να φτιάξουν μια καλή ταινία με λίγα όμως στοιχεία υπερβολής.

2,5/5

Χαριτίνη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I just like the helpful info you supply to your articles.
I'll bookmark your weblog and test once more right here regularly. I am quite sure I will learn many new stuff right right here! Good luck for the next!

my homepage Fake Ray Bans

Χαριτίνη είπε...

Well,thank you very much! Do you realy find my blog helpful?♥

Ανώνυμος είπε...

I've been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me.
Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will
be much more useful than ever before.

Here is my website ... Polo Ralph Lauren Factory Store