9/9/11

Lady Gaga. Νέος έρωτας στη ζωή της;

lady gaga new


Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον τελευταίο καιρό τη Gaga να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του Τέιλορ Κίνεϊ.
 Πρόκειται για το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιό της τηλεοπτικής σειράς Vampire Diaries, ο οποίος πρωταγωνίστησε και στο πιο πρόσφατο βίντεο κλιπ της 25χρονης τραγουδίστριας, για το τραγούδι You and I.
 Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ και από τότε φαίνεται πως ξεκίνησε ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους. «Στην αρχή ήταν χαλαρά, αλλά τα πράγματα δείχνουν να σοβαρεύουν μεταξύ τους» δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.
 Οι δυο τους, μάλιστα, διασκέδαζαν μαζί για τρεις διαδοχικές ημέρες, ξεκινώντας την Κυριακή από το παραθαλάσσιο μπαρ,  The Sneak Joint, στην πόλη Mission Viejo της Καλιφόρνια, όπου και διαμένει ο Τέιλορ Κίνεï.
 «Δεν μπορούσα να πω με βεβαιότητα πως ήταν αυτή στην αρχή. Έδειχναν σαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που είχαν βγει έξω, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα πως ήταν η Lady Gaga. Τα χάσαμε όλοι. Ήταν τόσο γλυκιά – υπέγραψε και μερικά αυτόγραφα» δήλωσε θαμώνας του μαγαζιού. Ακόμα, την επόμενη μέρα οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν πιασμένοι χέρι – χέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης.


Ο Τέιλορ Κίνεϊ, ο οποίος λέγεται ότι είναι ο νέος έρωτας της Lady Gaga.


Φιλάκια πολλά:)




Δεν υπάρχουν σχόλια: