7/9/11

Οι πιο ακριβές διαφημίσεις του Ηοllywood!


Στις διαφημίσεις το έριξαν τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, ελέω οικονομικής κρίσης! 
Βλέπετε οι ταινίες δεν ευδοκιμούν και είπαν να προωθήσουν κάνα προϊόν μπας και βγάλουν τα προς το ζην οι «άμοιροι».


Πρώτη και καλύτερη η Charliz Theron για λογαριασμό του οίκου Dior. H Nοτιο-Αφρικανή καλλονή πρωταγωνίστησε για δεύτερη φορά στο διαφημιστικό του διάσημου αρώματος, με μια τρανταχτή σκηνοθετική υπογραφή, αυτή του Jane Jaque Ano, δημιουργού μεγάλων κινηματογραφικών αριστουργημάτων.

Δεν είναι όμως η πρώτη ηθοποιός που το κάνει. Το 2004, ο οίκος Chanel λάνσαρε πρώτος αυτού του είδους τις διαφημίσεις. 42 εκατομμύρια δολάρια στοίχισε η διαφήμιση του αρώματος «Νο5» με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman και την υπογραφή του σκηνοθέτη του «Moulin Rouge».

Και ο κατάλογος με τις διάσημες κυρίες που υπέκυψαν στο βωμό τις καλοπληρωμένης διαφήμισης μεγαλώνει. Gwyneth Paltrow, Sharon Stone και Αngelina Jolie έχουν γίνει τα «πρόσωπα» της Estee Lauder, του Dior και του Louis Vuitton αντίστοιχα.

Για να μην πούμε για την Scarlett Johansson που έχει πάρει παραμάσχαλα τις διαφημίσεις τέτοιου είδους. H καυτή ηθοποιός, έχει συνεργαστεί με τον οίκο Louis Vuitton, τους Dolce&Gabbana και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες.

Τέλος, η Megan Fox έχει προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εσώρουχα του Emporio Armani. Ποια ιδανικότερη άλλωστε αφού μεταξύ άλλων έχει ψηφιστεί και ως το πιο σέξι θηλυκό του πλανήτη.

Φιλάκια πολλά:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: