20/8/12

Επεστρεψααα!^^

Ζουζουνακιααα!^^ Πένυ εδω...τι σας έχω; GOSSIP  NEWS (όχι μονο celebrities αλλά και για κινηματογράφο,θέατρο,''γνωριζατε ότι...'' και επιλογές της ημέρας)! Τα πιο καυτά νέα της real life θα τα βρείτε εδω!


Γνωρίζατε ότι...

Κατά τη διάρκεια της τηλεταινίας "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", οι ηθοποιοί που υποδύονται το Χριστό ανοιγοκλείνουν σπανιότατα τα μάτια. Ο σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι το αποφάσισε για να αποδώσει στο χαρακτήρα απόκοσμη αίσθηση. Ο μικρός Ιησούς ανοιγοκλείνει τα μάτια δύο φορές στο Ναό, ενώ ο ενήλικος μόλις μία σε όλο το φιλμ..!!!


Celebrities...!!!

  •  Ένας από τους ωραιότερους τραγουδιστές της δεκαετίας του '80, ο Σκοτ Μακένζι μας ''αποχαιρέτησε'' τα ξημερώματα της 20/08/2012... Ο τραγουδιστής πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο από το 2010, καθώς είχε προσβληθεί από το σύνδρομο Γκιγέν - Μπαρέ, μια ασθένεια που πλήττει το νευρικό σύστημα, ενώ στις αρχές Αυγούστου είχε υποστεί και καρδιακή προσβολή.
  •  Την Παρασκευή που μας πέρασε, ενάγοντες μήνυσαν τη Madonna για την υποστήριξη ομοφυλοφίλων, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στην Αγία Πετρούπολη. Ωστόσο, το δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εκδικάσει την υπόθεση, ενώ η αξιωματούχος του δικαστηρίου Μοσκόφσκι της Αγίας Πετρούπολης δήλωσε: «Η αγωγή κατά της τραγουδίστριας Madonna κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει εντός πέντε ημερών για το αν θα την κάνει δεκτή».
  •   Παντρεύτηκαν μυστικά Justin Timberlake και Jessica Biel;.... Και μετά σου λένε οι εγχώριοι celebrities ότι δεν μπορούν να κάνουν ρούπι χωρίς να τους πάρουν από πίσω οι παπαράτσι. Τι λέτε βρε κατακαημένοι; Εδώ κοτζάμ Justin Timberlake και φαίνεται ότι κατάφερε να παντρευτεί την καλή του Jessica Biel χωρίς να τον πάρουν μυρωδιά, και δεν μπορείτε εσείς να κυκλοφορήσετε ελεύθερα;



Τέλος πάντων ;) καλα...1η ανάρτηση είναι :Ρ...την επόμενη φορά καλύτερα!
Ματς-μουτς!^^


                                                              To skate μου και έφυγααα!!! (παρεπιπτόντως αυτά τα πόδια είναι δικά μου και το 'χω βαλει προφιλ στο fb μο0!)

Πένυ, Μένη, Ντουντουμένη χΡ
Τ λμ!

2 σχόλια:

Χαριτίνη είπε...

ωραια ποδιααα χΔ

GirlyGreekgirl είπε...

Χμμ..μ αρεσει το θεμα σου αρκετα,μπορω να πω..Αντε κ καλη αρχη,κουκλα μ!!=]χχ