15/3/13

Ac/Dc

Γειά σας, συγνώμη που δεν έγραψα χθες,είχα πολύ σημαντικές δουλειές.Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα υπέροχο συγκρότημα τους Ac/Dc.
Οι Ac/Dc είναι ένα Hard Rock ,Rock n Roll , Blues Rock και Heavy Metal Συγρότημα της αγαπημένης μου Αυστραλίας.Ιδρύθηκαν το 1973 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας από τους Σκωτσέζικης καταγωγής αδερφούς Angus και Malcolm Young. Θεωρούνται από τους πρωτοπόρους της hard rock μουσικής μαζί με τους Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Thin Lizzy και άλλους.
Από το πρώτο τους άλμπουμ το High Voltage το 1975, η πορεία τους στον χώρο της hard rock μουσικής είναι ανοδική με αποκορύφωμα το άλμπουμ Back in Black το 1980. Έκτοτε είχαν αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Επανήλθαν στα top το 1990 με το άλμπουμ The Razors Edge.
Η Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου στο Όσλο και τελείωσε στις 30 Ιουνίου στην Γλασκόβη .Μετά επέστρεψαν στις Η.Π.Α για άλλες 15 συναυλίες ενώ το 2010 τους βρίσκει να επιστρέφουν στην Αυστραλία όπου έδωσαν και εκεί 11 συναυλίες. Μάλιστα έχουν κάνει ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων με 500.000 να εξαφανίζονται μέσα σε 15 λεπτά!

Τα εισιτήρια στις περισσότερες πόλεις της περιοδείας τους ήταν sold out.

Οι AC/DC στις 28 Μαΐου 2009 βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά στην Ελλάδα. Η συναυλία τους έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο - "Σπύρος Λούης" του Αμαρουσίου. Τα εισιτήρια είχαν βγει στην κυκλοφορία στις 3 Φεβρουαρίου.
Τα μέλη τους σήμερα είναι τα εξής:
Angus Young
Malcolm Young
Brian Johnson
Phil Rudd
Cliff Williams.

Καλό σας Τριήμερο!!!
Εύχομαι να περάσετε ΠΑΡΑ πολύ ωραία!!! Τα λέμε,
Ελισάβετ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: