26/3/13

Δεν υπάρχει τίτλος =P

Γεια σας! Συγγνώμη που δεν έγραφα αυτές τις μέρες.. Σήμερα θα σας δείξω δύο σκηνικά που μου άρεσαν πολύ. Πρώτα πρώτα όμως, θα ήθελα να σχολιάσω λίγο τα σκηνικά που είναι στην πεντάδα.. Κατά τη γνώμη μου, κανένα από αυτά τα 5 δεν άξιζε την πεντάδα.. Δεν έγιναν με κόπο - κι αυτό φαίνεται - και επίσης δεν είναι και πολύ όμορφα.
Το πρώτο σκηνικό που θα ήθελα να σας παρουσιάσω είναι από μια προηγούμενη νικήτρια σκηνικού με όνομα barbiemattel2. Τίτλος του σκηνικού είναι Mario-55please:
Το δεύτερο σκηνικό είναι από την διάσημη teryValentine, μια επίσης προηγούμενη νικήτρια σκηνικού. Το σκηνικό έχει τίτλο Diamonds belonging to women :
Πιστεύω πως είναι και τα δύο καταπληκτικά σκηνικά, και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ένα όχι και τόσο ωραίο σχόλιο στο guestbook του δεύτερου σκηνικού:
Κάποιος - δεν θέλω να δώσω στοιχεία - έγραψε στο σκηνικό της teryValentine αυτό το σχόλιο που σημαίνει ``κρυμμένες διαφημίσεις΄΄. Εννοεί ότι με αυτό το σκηνικό η teryValentine διαφημίζει το είδος αρωμάτων CHLOE. Δεν νομίζω να το έκανε αυτό.. το πιο πιθανό είναι να της αρέσει αυτή η μάρκα ή απλά να έκανε αυτό το σκηνικό =D
Αυτά... ελπίζω περνάτε καλά αν και φτάνουν μέρες πείνας =/ 

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: